Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cadeautjes voor een kleutermeisje van vier – never not shopping #10

Ondanks dat het op het feestje van Giulia niet heel druk was, werd ze wel goed verwend door de mensen die er wel waren. In dit blog deel ik de cadeautjes die Giulia voor haar verjaardag kreeg.

Fotocamera Vtech

Al langer is Giulia in de ban van de fotocamera. Ze poseert graag voor me, maar ze vindt het ook echt leuk om zelf foto’s te maken. Het was voor ons dus vanzelfsprekend dat we haar de Kidizoom duo 5.0 zouden geven. Een prima cameraatje voor de leeftijdscategorie van 4 tot en met 7 ongeveer. Enige wat ik wel echt een nadeel vind, de batterijen, ze waren al binnen een dag leeg. Ik heb Vtech hier inmiddels over gesproken en zij adviseerden om de batterijen met dat schattige konijntje te gebruiken. Ik heb hen geadviseerd om accu’s te gaan gebruiken. Batterijen zijn tenslotte ook gewoon slecht voor het milieu.

Elsapop

Iedere keer als Giulia de Elsapop zag, wilde ze die zo graag hebben. Gelukkig kreeg ze de pop van Opa en Oma Vrachtwagen. Daarmee hebben we nu wel de liefde voor Barbies aangewakkerd geloof ik.

Gitaar

Dat Giulia gek is op muziek, dat weten we al een hele tijd. Dus kreeg mijn rockchick van Oma een hele gave gitaar, uiteraard wel in het roze.

Floddertje en Bobbie

Boekjes worden al verslonden vanaf het moment dat ze ze zelf vast kon houden. En Floddertje heb ik al vanaf haar eerste verjaardag op haar lijstje staan. Maar nu mag het boek dan eindelijk in haar boekenkast pronken. Daarnaast vind ze de boekjes van Bobbie ook superleuk. En deze grote variant van Bobbie in de zomer is nu al favoriet.

Shimmer & Shine

De geestjes uit Zahramay Falls zijn toch wel echt haar helden op dit moment. Aangezien ze na de zomervakantie naar school mag, wilde Luca haar het vriendenboekje van Shimmer & Shine geven. Wat goed uit kwam, want de beker en lunchtrommel van de geestjes lagen ook al in de kast.

Stickerboekjes

Voor onze vakantie kreeg Giulia van Oma alvast twee stickerboeken met puppy’s en poesjes. Handig voor onderweg of voor een momentje van rust op de camping.

Playmobil Ijskar

Bij mijn kleuters is Playmobil toch ook wel erg in trek, dus toen Giulia deze gave ijskar kreeg, wist Luca niet hoe snel hij haar moest helpen met in elkaar zetten. Er is in ieder geval al heel veel meegespeeld.

Al met al is mijn tuttebel weer goed verwend met mooie cadeautjes voor haar vierde verjaardag. Heb jij een bijna-kleutermeisje in huis, dan kun je uit dit lijstje misschien nog wel wat inspiratie voor cadeautjes halen.

Volg me ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

In dit blog is gebruik gemaakt van affiliate links, meer hier over lees je in de disclaimer.
Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 28 juli 2018 / 7:49 am

  Oh ja, een camera met batterijen is zo achterhaald. Mijn zoontje heeft ook een eigen camera gekregen. Het is niet specifiek een kinder camera, maar een gezinscamera. Waterproof en shockproof en met eenvoudige knoppen. Ideaal. En alsnog gefeliciteerd!!

  • Marieke
   Auteur
   28 juli 2018 / 3:36 pm

   Ja die zal hier inderdaad ook komen voor de oudste, want die fotografeert nu met mijn oude camera.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.