Eindelijk vier jaar, feestje en unicorntaart – Mariekes Weekly 29

Wat hadden we een heerlijke week zeg. Naast het aanhoudende mooie weer, waar we wederom van genoten, ging ik naar een ladiesnight, werd mijn tuttebel eindelijk vier jaar. Hadden we een heerlijke feestje en een geweldig lekkere taart.

Maandag

Dutten de kinderen nog even in ons bed, terwijl wij al up and running zijn.

Dinsdag

Geniet Giulia op het kdv van de zwembadjes die buiten staan. En vraagt ze één van haar juffies om een foto te maken, die pas naar ons gestuurd mag worden als ze er helemaal goed op staat.

Terwijl Luca zich met de bso prima vermaakt op Avonturenboerderij Molenwaard.

Als ik na mijn werk thuis kom, ligt er post in de brievenbus. De bestelde naambandjes voor de kinderen zijn er. Ik bestelde er ook eentje voor mezelf, want je weet maar nooit wat er tijdens het hardlopen kan gebeuren.

’s Avonds ga ik aan de slag met de traktatie voor Giulia. Ze trakteert ijsjes, maar om ook iets tastbaars te geven, kocht ik mini bellenblaasjes bij Hema. Parapluutje erbij van Xenos en een labeltje met tekst en klaar.

Ook de juffen krijgen een cadeautje. Net als voor de juffen van Luca maak ik bekers met tekst. Daarnaast heb ik er een tijdschrift, een reep Tony’s en een kaartje bij gedaan. We gaan ze echt missen!

Woensdag

Het is tijd voor een moeder-dochteruitje. We gaan samen naar de Ladiesnight van Mamma Mia! Here we go again.

Donderdag

Vandaag is mijn tuttebel jarig. Eindelijk is ze vier jaar! De leeftijd waar ze al een halfjaar naar uit kijkt. Vandaag stelt ze voor de allerlaatste keer de vraag, nadat ze dat al weken iedere ochtend deed. Ben ik dan nu ein-de-lijk vier mama? Ja mop je bent eindelijk vier.

Nu ze vier is geworden, mag ze ook meteen afscheid nemen van de kdv juffies, want maandag mag ze op de bso beginnen. We gaan de juffies echt enorm missen.

Na lang twijfelen over de Apple Watch, besloot ik toch iets totaal anders te kopen. Een nieuwe spiegelreflexcamera stond ook al een poosje op mijn lijstje. En na het zien van een mooie aanbieding, besloot ik dat ik daarvoor moest gaan. En tot nu toe heb ik echt totaal geen spijt van deze beslissing.

Vrijdag

Begin ik de ochtend met een rondje lopen. Het gaat echt voor geen meter. Het lijkt wel of ik lood in mijn benen heb. Maar ik ben gegaan en dat is al heel fijn.

Met mijn nieuwe camera oefen ik wat op de kinderen. En ik vind deze foto best al tof geworden.

Zaterdag

Vieren we Giulia’s verjaardag. En alleen de unicorntaart en cupcakes, die we hebben laten maken door Judith van Taarten aan d’n Uyl, zijn al helemaal geweldig. Daarnaast smaken ze ook nog eens superlekker!

Ondanks dat er maar weinig mensen op visite komen, i.v.m. vakanties, wordt Giulia goed verwend met mooie cadeautjes en kaarten. Ze heeft echt enorm genoten van haar verjaardag.

Zondag

Blijf ik wat langer op bed liggen dan normaal en heb ik echt nul komma nul zin om te lopen. Na wikken en wegen besluit ik lekker wakker te worden op de bank samen met de rest van mijn gezin. Wat ook weleens fijn is.

Rond tienen stappen we in de auto en gaan we op kraamvisite bij mijn zusje en kleine babyneefje. En hij is zo schattig. Ik ben verliefd! <3

Al met al weer een heerlijke week, ook al kon ik de kinderen met enige regelmaat wel achter het behang plakken. Maar geloof dat wij niet de enigen zijn die daar last van hebben. Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen