Mamma Mia! Here we go again – de feelgood movie die je gezien moet hebben

Bijna iedereen kent de feelgood movie Mamma Mia wel. Dé film waarin de beste en mooiste nummers van Abba zijn verwerkt. Goed nieuws voor de Abba en feelgood moviefan, want vanaf nu draait Mamma Mia! Here we go again in de bioscoop. En ik mocht alvast een kijkje nemen voor jullie tijdens de Ladiesnight in Kinepolis.

Ladiesnight

Al eerder schreef ik over een ladiesnight van Kinepolis. En dit keer bezocht ik hem met mijn moeder, die zo’n beetje is opgegroeid met de muziek van Abba. Na het welkomstdrankje, kregen we uitgebreid de tijd om heerlijk de kraampjes langs te gaan, die buiten op het shopplein stonden. We kochten er niks, maar dronken wel een heerlijk bakkie op het buitenterras van Kinepolis.

Loting

Zoals altijd worden er voorafgaand aan de film cadeautjes geloot onder de dames (en in onze zaal ook enkele heren). Dit kan variëren van een armband tot een sjaal. Maar uiteraard ook het golden goodiepakket van Kinepolis zelf. En dit keer speciaal voor Kinepolis een mooi pakket van O’Moda. Mijn moeder had geluk en won een mooi pakket voor haar nagels.

Mamma Mia

Mamma Mia! Here we go again gaat terug naar het Griekse eiland. Waar de dochter van Donna, Sophie, nog steeds woont met haar geliefde Sky. Sophie heeft na de dood van haar moeder, besloten dat ze het huis op wil knappen, zodat haar moeders droom toch uitkomt. Aangezien Sophie twijfelt of ze het allemaal wel kan, nodigt ze de vriendinnen van haar moeder uit. Wat natuurlijk weer enorm hilarische fragmenten oplevert. Uiteraard ontbreken Sophies mogelijke vaders ook niet in deze heerlijke film.

Genoten

Mijn moeder en ik hebben van begin tot het eind echt genoten van de film en de muziek. Ook al kende ik sommige liedjes van Abba niet. Stiekem vond ik deze film ook leuker dan de eerste film. En we willen eigenlijk nog een keertje, wat we ook gaan doen, maar dan samen met mijn beste vriendin en haar moeder.

Wat ik zelf het allerleukste vond?

Dat je eindelijk ziet hoe het komt dat Sophie drie mogelijke vaders heeft. En hoe het dus allemaal begon op dat kleine eiland in Griekenland. Het is echt echt echt een aanrader!

Ben jij een Mamma Mia-fan? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg me ook op Pinterest, Facebook en Instagram.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 28 juli 2018 / 10:14 am

  Jaaaa team Mamma Mia hier!! Echt genieten in de bios Haha. ABBA is voor mijn tijd, maar een aantal nummers ken ik wel. Dat overdreven zoetsappige vind ik juist superleuk dat dat een keer mag! En met je eens dat deel 1 stiekem nóg leuker was!

  • Marieke
   Auteur
   28 juli 2018 / 3:35 pm

   Hahaha ik vond deel 2 stiekem leuker dan deel 1 😉

 2. 20 juli 2018 / 5:12 pm

  oe, ik ben geen mama-mia fan. Hij werd uitgezonden op tv afgelopen weekedn en ik keek ‘m (verplicht) mee tijdens een bezeokej bij een vriendin. Nite helemaal mijn genre ben ik bang 🙂

  • Marieke
   Auteur
   21 juli 2018 / 10:12 pm

   Hahaha kan toch? Snap ik wel hoor, want het is toch best zoetsappig allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen