Nieuwe tattoo, Ed en paddenstoelen – Mariekes Weekly 41-2019

In de nieuwe Mariekes Weekly kun je dit keer alles lezen over de nieuwe tattoo van de man, Ed met de Rijmpet en gingen we even lekker wandelen in het bos. Verder hadden we wederom een drukke week. Lees je weer mee? 

Maandag

Gaat de man met mijn binkie naar de voetbaltraining toe. Omdat ze wat aan de vroege kant zijn, mag mijn binkie de trainer helpen met het veld in orde maken. Hij is supertrots dat hij mag helpen.

Dinsdag

Kruip ik na een drukke werkdag nog even lekker achter mijn macbook om mijn verhaal over de Harbourrun helemaal uit te werken en mijn blog over kinderkleding klaar te zetten. Maar uiteraard niet zonder een bakkie thee.

Woensdag

Maak ik weer een heerlijke bucatini pollo pesto. En er wordt weer heerlijk van gegeten door de kinderen. Recept zal ik binnenkort ook op mijn blog delen.

Donderdag

Als je haar en lippenstift maar goed zitten en dus trakteer ik jullie op een shamelessselfie.

Op het werk worden we getrakteerd op echte Limburgse vlaai, waar ik natuurlijk geen nee tegen zeg. Een goede reden waarom ik ook uitkijk naar mijn weekendje alleen weg naar Kerkrade volgende maand.

Vrijdag

Brengen de man en ik samen de kinderen weg. Doen we wat boodschappen en gaan we aansluitend door naar Marra Ink, de tattooshop, want de man krijgt eindelijk zijn tattoo met de namen van de kinderen er in verwerkt.

Halverwege de sessie ga ik de kinderen ophalen van school. Mijn tuttebel mag naar de oogarts toe en omdat ze Ed met de Rijmpet heeft meegekregen gaat die gezellig mee.

 

’s Avonds heb ik weer een homesale van Billy&Lilly georganiseerd. Ik koop voor mijn bink een broek en een sweater. En voor mijn tuttebel een jurkje en kniekousen. Zoals iedere homesale het geval is, vergeet ik nu ook weer een foto te maken. Gelukkig maakte mijn lieve vriendinnetje er wel eentje, die ik mag gebruiken.

Zaterdag

Breng ik mijn binkie naar de voetbal en ga ik daarna snel weer terug naar huis, om op te passen op mijn kleine vriendinnetje. De mannen gaan namelijk klussen en dan is het niet handig als zij rondloopt. Daarnaast is ze ook niet helemaal lekker en is relaxt chillen dan toch even lekkerder.

’s Middags mogen de kinderen weer eens kleien. Niet dat ik er echt op zit te wachten, maar het is ook niet echt lekker weer om wat anders te doen, dat het voor een keer wel weer kan.

Omdat het een lekker lui dagje is, eten we lekker frietjes en natuurlijk eet Ed ook gezellig mee.

Zondag

Gaat de man alweer op tijd de deur uit voor een gezellige dag met zijn oudste zoon. En als wij ook klaar zijn, rijd ik met de kinderen naar het bos. Zo kunnen zij even lekker uitrazen en ik kan op die manier mijn hoofd leegmaken. Dit is, met momenteel twee heel slecht luisterende kinderen, echt enorm nodig. Ook heb ik mijn camera bij me, zodat ik wat herfsttaferelen kan vastleggen. Dat laatste lukt aardig, al komen we natuurlijk geen rode paddenstoel met witte stippen tegen.

Na het middageten gaan we met zijn drietjes, we waren Ed een beetje vergeten, ook nog gezellig een spelletje Egeltje Plof spelen. Aanstaande zaterdag kun je hier alles over lezen en er komt ook nog een winactie, dus houd mijn blog in de gaten.

De rest van de middag doen we lekker rustig aan en zitten we echt in de chillmodus. Ik maak nog wel een omslagdoek af. En hoewel ik hem echt heel tof geworden vind, weet ik nog niet of ik deze wel echt ga gebruiken. Mocht je interesse hebben in de omslagdoek, let me know.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Marieke
   Auteur
   14 oktober 2019 / 8:54 am

   Dank je wel en is de tattoo van mijn man 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen