Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye November – Mariekes Monthly 11-2019

Pff wat vliegen de maanden toch snel voorbij. Inmiddels is november ook alweer achter de rug en gaan we de laatste maand van het jaar tegemoet. Maar uiteraard niet zonder eerst terug te blikken op november. Een maand waar ik weer volop heb mogen genieten van mijn gezin en de mensen die ik liefheb. 

Qualitytime in november

Opa en Oma Vrachtwagen kwamen terug van vakantie en dat vonden de kinderen maar wat fijn. We brachten tijd door met onze vrienden in Noord-Holland. Ik ging uiteten met mijn collegaatje en ik at de beste tapas ooit. Daarnaast brachten we ook tijd door met mijn vriendin en haar gezin. De man en ik hadden een feestje van een collega. En we gingen eindelijk weer eens op visite bij vrienden in Brabant. En uiteraard ging ik richting Kerkrade, denk dat ik er maar een traditie van ga maken, zo aan het eind van de maand november. Meer over dit weekend kun je binnenkort op mijn blog lezen. Ook brachten we veel tijd met elkaar door. We deden spelletjes en gingen heerlijk wandelen in de Biesbosch.

Mijn binkie mocht afzwemmen, uiteraard gingen we met zijn drieën naar hem kijken en gelukkig haalde  hij zijn A-diploma.

Op weg naar minder Marieke

Eigenlijk gaat het best goed. Niet zo zeer met het eten, maar wel met sporten. Door te beginnen aan de workout challenge is er wel echt een knop omgegaan. En draai ik inmiddels mijn hand niet meer om voor minstens vier keer in de week sporten. Als ik om wat voor reden niet kan sporten, dan baal ik daar zelfs van. Dus geloof dat het eindelijk vruchten af begint te werpen en dat is fijn. Deze boost of schop onder mijn kont had ik echt even nodig. Ook al was die dan door middel van een online challenge. Het feit dat het thuis is, maakt het voor mij echt een stuk makkelijker. Al denk ik dat bij sommige workouts mijn buurman minder blij wordt van mijn herrie. Gelukkig is het maar een halfuurtje. Daarnaast wordt het ook zichtbaar dat ik bezig ben, weliswaar niet op de weegschaal, maar wel aan mijn omvang en dat is echt superfijn. Op naar nog meer uurtjes sporten.

Blog

Jullie kwamen weer gezellig langs met zijn allen, wat altijd superfijn is. En mede door een aantal winacties kwamen daar zelfs nieuwe bezoekers bij, wat echt super is! Dank jullie wel dat jullie mijn blog bezochten. Blijf vooral hangen, want ik heb nog zoveel meer te delen.

Uiteraard krijg je, zoals je gewend bent van me, ook nog de best gelezen blogs van deze maand.

Vooruitblik

Ik begin de maand december in het, voor mij fijnste stukje Nederland. Maar de maand december biedt nog meer, zo zijn de man en ik binnenkort acht jaar getrouwd, wordt mijn binkie alweer zeven en hebben we ook nog Sinterklaas, kerst en oud & nieuw voor de boeg. Het wordt weer een heerlijke drukke maand. En dan ook nog de man, die godzijdank, een nieuwe baan heeft en daar maandag mag gaan beginnen.

Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand november? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

 

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.