Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuwe functie, meisje met bril en fietsen – Mariekes Weekly #12

Het was een spannende week, ik ben begonnen aan mijn nieuwe functie, ik heb een meisje met een bril in huis en het was heerlijk weer om te fietsen. Uiteraard deden we nog meer.

Maandag

Hebben we er weer zin in. Al ben ik wel wat gespannen, want ik begin aan mijn nieuwe functie. Leuke uitdaging, maar ook bang om te falen. Maar gelukkig houden de kinderen me gezelschap op mijn bureau en dat maakt veel goed.

Dinsdag

Komen de wolletjes binnen voor mijn nieuwe haakprojectje naar aanleiding van de haakworkshop die ik volgde. En ik word van de kleuren echt enorm blij.

Luca ontdekt de film van Ome Willem en vindt het echt helemaal geweldig, al denk ik dat dat voornamelijk door het broodje poep komt 😉

Woensdag

Samen met mijn collega loop ik tussen de middag een rondje van ruim vier kilometer. Toch handig als je driekwartier pauze mag houden.

Donderdag

Krijg ik van het kdv deze heerlijke foto van Giulia in de mail! Zo leuk als ze zo creatief bezig is.

Als ik ‘s avonds thuis kom ligt er een supergaaf pakket van By Bird in de brievenbus. En ik ben echt verliefd op de inhoud! En het envelopje wat dubbel is, zou binnenkort zo maar voor jou kunnen zijn. Houd mijn blog in de gaten 😉

Vrijdag

Ga ik samen met Giulia haar bril ophalen. En hoewel ik het nog steeds niks vind, staat de bril haar wel leuk en maakt het haar nog wijzer dan ze al is.

Door Kimberly van Beebs and Moms word ik getagd om een shamelessselfie te plaatsen. Zelf schreef ze een blog over drempelangst. En ik herken me enorm in haar blog. Des te meer reden om de selfie dus te plaatsen, ondanks dat ik make-uploos ben en in mijn kloffie zit.

Zaterdag

Doe ik een dansje als ik mijn wekelijkse weegmoment heb. Eindelijk zijn de eerste vijf kilo eraf! Weer een stapje dichterbij #opwegnaarmindermarieke

Ook heb ik eindelijk weer eens een vriendinnenuitstapje met mijn lieve vriendin. We gaan naar Creative Life. Wat echt een superleuke beurs blijkt te zijn. Stiekem zelfs leuker dan Flavourites Live, al is dat niet echt met elkaar te vergelijken. Uiteraard koop ik er ook het een en ander. Meer hierover lees je binnenkort.

Als ik thuiskom, is het heerlijk weer buiten en besluiten we om daar lekker van te genieten. We maken de fietsen van de kinderen in orde en gaan heerlijk een stuk wandelen, terwijl zij fietsen. Aan dit weer kan ik echt wel wennen, dus kom maar door met de lente en de zomer.

Zondag

Kijken we met zijn viertjes de Formule 1 en loop ik uiteraard ook weer een lekker rondje, want tenslotte wil ik ook mijn volgende streefgewicht halen.

‘s Middags gaan we naar de stad toe en eten we ons eerste Italiaanse ijsje van dit jaar. Dat er nog maar veel mogen volgen.

Ook gaan we nog gezellig op verjaardagsvisite bij mijn vriendin, waar we lekker mee eten.

Het was een heerlijke week. Op naar een nieuwe week, die in het teken staat van een borrel, wederom een afscheid en de homesale van Billy & Lilly bij ons thuis.

Volg me ook op Pinterest, Instagram en Facebook.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.