Liefde voor alles – Mariekes Weekly #38

Het is alweer maandag, wat betekent dat er een nieuwe Mariekes Weekly is. Deze week stond in het teken van vooral heel veel liefde. Liefde voor de mooie luchten, liefde voor het feit dat wij onze kinderen nog hebben en met ze kunnen knuffelen. En liefde voor het onstuimige weer, waardoor het weer heerlijk knus is in huis.

Maandag

Deze week begin ik de hele week om half acht op mijn werk, wat betekent dat ik al om kwart voor zeven in de auto zit richting de trein. Voordeel daarvan is wel dat ik de zon op zie komen.

Sorry voor de spam, maar de zonsondergang is zo nodig nog mooier die avond 😉

Dinsdag

Hoewel ik op zag tegen werken in Rotterdam centrum, bevalt het me echt supergoed en geniet ik steeds meer van de stad. Vooral van de uitzichten. Dit zie ik vanaf mijn werkplek.

Woensdag

Erik moet (nou ja mag) nog steeds trakteren voor zijn verjaardag. En ik verras hem door een boterkoek te bakken. Waar zijn collega’s erg blij van worden.

Donderdag

Als ik naar mijn werk loop, zie ik ineens de tekst op de muur van de kunstacademie. Een tekst waar je echt over na moet denken. En ik denk dat door mijn weekendje alleen weg, ik deze uitspraak wel begrijp.

Helaas hoor ik ’s ochtends ook het nieuws over het nare ongeluk met de stint. Aangezien alles er al over gezegd is, brand ik ’s avonds een kaarsje voor alle slachtoffers en nabestaanden.

De tekst van Peter Heerschop, die hij voorleest tijdens lieve Marianne zegt werkelijk waar alles over deze enorm verdrietige gebeurtenis.

Vrijdag

Vandaag ga ik een extra ochtendje werken en ik heb er zin in. Voel me ook goed. En geloof dat ik dat uitstraalde vandaag. Lang leve deze supergave outfit. Ik houd ervan!

De kinderen worden naar school gebracht door mijn lieve vriendin, die ze ook weer ophaalt en op ze past tot ik weer terug ben. De kinderen vinden het heerlijk. En gelukkig maar, want volgende week vrijdag mogen ze nog een keertje. Mocht iemand deze paraplu tegenkomen? Denk aan mij, want ik vind hem echt ge-wel-dig!!

Omdat Erik zich ’s avonds niet lekker voelt, zit ik vanaf tien uur alleen op de bank. Ik scroll door de lijst van Videoland en kom uit bij “De mannen van dokter Anne.” Een aanrader als je echt zin hebt in een luchtige feelgood serie.

Zaterdag

We doen met zijn viertjes boodschappen en bij het tuincentrum halen we even wat kaarsenhouders voor op mijn nieuwe houten kaarsenplateau.

Mijn broertje heeft geregeld dat Luca mag gaan voetballen bij de voetbalvereniging waar hij al tig jaar lid van is. Echt superlief, dat hij dit heeft geregeld voor zijn neefje. Mijn ouders zijn al net zo lief, want die gaan met Luca voetbalschoenen kopen. En mijn binkie is helemaal trots en blij dat hij eindelijk mag gaan voetballen.

’s Middags komen mijn zusje, zwager en mijn te schattige babyneefje een bakkie doen. En ik kan niet stoppen met kroelen.

Nu het herfst is, ben ik ook wel weer toe aan knusse avonden. Vol sfeer en gezelligheid. Daarom heb ik de kaarsjes maar weer aangestoken. Ik word er zo blij van.

Zondag

Het is een heerlijke dag om lekker te netflixen en te chillen op de bank. En op het huishouden na, doen we dat ook bijna de hele dag. Ik ben begonnen aan een nieuw haakproject, een dekentje voor in de maxi cosi van mijn schattige babyneefje.

Van Luca maak ik nog een aantal mooie foto’s! Wat houd ik toch enorm veel van mijn binkie met zijn mooie rode haren, zijn mooie lach, zijn enorme fantasie en zijn geweldige uitspraken.

Al met al een week, die echt in het teken stond van liefde. Heb jij ook je kindjes extra geknuffeld de afgelopen dagen?

Volg me ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen