Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Waar is de eenhoorn in Wonderland?

De boekenkast van de kinderen werd weer aangevuld met een prachtig boek. Dit keer geen (voor)leesboek, maar een zoekboek. In deze blog kun je alles lezen over Waar is de eenhoorn in Wonderland?, een magisch zoek-en-vind boek.

Waar is de eenhoorn in Wonderland, Uitgeverij Gottmer, ISBN 9789025774172

Zoekboek

Ondanks dat de kinderen acht en zes zijn vinden ze zoekboeken nog steeds heel erg leuk. Het is een heerlijk tijdverdrijf en ze worden er rustig en ontspannen van. Hier zijn ze gek op magische figuren. Laat dit zoekboek nu net volstaan met eenhoorns en andere magische figuren.

Waar is de eenhoorn in Wonderland?

In waar is de eenhoorn in Wonderland? ga je steeds op zoek naar de eenhoorns die centraal staan in dit zoekboek. De eenhoorns wonen in de Regenboogvallei, maar daar kennen ze alle verstopplekjes al. Ze gaan daarom op avontuur naar het prachtige en spannende Wonderland.

De eenhoorns uit de Regenboogvallei

Er zijn maar liefst zeven eenhoorns waar je naar op zoek kunt gaan, terwijl zij hun avonturen beleven.

  • Rozenrode Robijn
  • Tulpenoranje Blossom
  • Zonnebloemgele Stardust
  • Klavergroene Klaver
  • Vergeet-mij-nietjes-blauwe Snowflake
  • Viooltjespaarse Luna
  • Dahliaroze Belle

Wonderland

In Wonderland wonen allerlei dieren en magische wezens. Zo gaan de eenhoorns op bezoek bij zeemeerminnen, feniksen, elfjes en centaurs. Maar ook draken, steden van suikerspin met levend speelgoed en grotten met dwergen en feeën komen voorbij.

Wat vinden wij van Waar is de eenhoorn in Wonderland?

Mijn tuttebel en eenhoorns, die combinatie is bijna net zo magisch als dit hele zoekboek. Sinds we het boek hebben wordt het al vaak uit de boekenkast gepakt en met enige regelmaat zitten we zelfs samen aan de tafel te zoeken. Samen kijken we naar de mooie illustraties en doordat er bij ieder avontuur ook nog een verhaaltje staat kan ik haar dan toch ook nog voorlezen.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.