Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Update Tastea Detox – 30 dagen afzien of niet? – Winactie

30 dagen detox zijn voorbij. Wat vond ik er van? En wat is het resultaat na een maand detoxen. Je leest het in een update over Tastea Detox thee.

Een maand detoxen

Toen ik er aan begon leek het me heel erg lang, ook omdat ik de thee natuurlijk helemaal niet kende en geen idee had wat ik me er bij voor moest stellen.

In de eerste update over Tastea kon je al lezen wat voor thee het precies is. En dat ik even moest wennen aan de smaken, maar dat die me eigenlijk alles mee vielen. Sterker nog inmiddels ben ik zo aan de thee gewend, dat ik het zelfs jammer vind dat de detox is afgelopen.

Resultaat

Door het drinken van de thee voel ik me echt een stuk prettiger. Zeker omdat ik gewoon echt minder last heb van suikerzucht dan voorheen. Hopelijk blijft dat ook zo als ik er helemaal mee stop. Echt afgevallen ben ik niet, slechts een paar ons. Maar iedere ons is er eentje, dus ik ben tevreden. Verder ben ik echt wel blij met het resultaat van mijn huid. De detox geeft zichtbaar resultaat door dat mijn huid echt stukken minder onrustig is. Ook al ben ik niet echt een ijdeltuit, het voelt toch goed dat het na al die jaren eindelijk minder is en dat op basis van 100% natuurlijke thee.

Zou ik nog eens gaan detoxen met Tastea?

Daar kan ik alleen maar volmondig ja op zeggen. Sterker nog, tijdens de Black Friday deals schafte ik zelfs een nieuwe kuur van de detox thee aan. Aangezien ik de komende weken mijn Op weg naar minder Marieke even naar de achtergrond schuif, in verband met de feestdagen en al het lekkers wat voorbij komt wat ik toch niet kan weerstaan. Op die manier kan ik vanaf 2 januari er weer vol gas tegen aan en kan ik mooi de detox thee gebruiken om me in ieder geval van mijn suikerzucht af te helpen.

Benieuwd naar andere varianten

Door mijn ervaring met de detox thee, ben ik ook wel heel erg benieuwd naar de andere varianten Tastea, zo zou ik graag de Skintight (helpt bij afvallen) , Pop ’n chill (vermindert behoefte aan suiker) en de Picture Perfect (voor gezonde nagels en haren, maar ook je huid) willen uitproberen. En nou ja eigenlijk wil ik ze gewoon allemaal wel eens proberen, iedere maand een andere thee, zou een goed streven zijn, toch?

Ben je ook nieuwsgierig geworden?

Ben je nu ook zo nieuwsgierig geworden naar de detox thee van Tastea? Dan heb ik iets ontzettend leuks voor je. Ik mag namelijk namens Tastea een detox pakket weggeven. Het pakket bestaat uit de morning en evening tea. En uiteraard krijg je er de thermobeker ook nog eens bij. Op die manier kun je meteen aan de slag.

Wat moet je doen?

 • Laat hieronder in de comments weten dat je meedoet.
 • Volg Tastea op Facebook en Instagram, zoals altijd is dit niet verplicht natuurlijk, maar zou wel heel lief zijn.
 • Volg me op FacebookPinterest en Instagram. Dit is niet verplicht, maar zou ik wel superleuk vinden.
 • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen. Voor de privacygegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.
 • Beantwoord de mail binnen 72 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Voor meer informatie, lees de disclaimer.
 • De winactie loopt tot en met vrijdag 07 december.
 • Zaterdag 08 december zal ik de winnaar een mailtje sturen en zet ik ook de winnaar op mijn blog.

En de winnaar is

Carmen!!! Gefeliciteerd, jij wint het Tasteapakket. Je hebt inmiddels een mailtje ontvangen.

Volg:
Delen:

40 Reacties

 1. Nikki
  8 december 2018 / 8:49 am

  Ik doe zo graag mee. Laatste zwangerschap kilo’s mogen er echt eens af. Vind het alleen te duur om zelf aan te schaffen als ik niet zeker weet of het werkt . Hij schijnt wel heel lekker te zijn, en laat ik nou dol zijn op thee.

 2. 7 december 2018 / 10:11 pm

  Ik doe ook graag mee. Winter is altijd een lastige periode (les veel eten en niet zoveel zin om naar buiten te gaan). Dus een detox zou mij wel helpen om mij beter te voelen.

 3. Anita
  7 december 2018 / 9:32 am

  Ja leuk, ik doe mee!

 4. Ivette dijk
  6 december 2018 / 11:38 pm

  Jaaaaa ik doe graag mee!

 5. Betti Scheringa
  6 december 2018 / 9:59 pm

  Ja doe supergraag mee

 6. Monique
  6 december 2018 / 9:39 pm

  Ik ga ook een kansje wagen. Na al jouw berichtjes die ik steeds voorbij zie komen dacht ik; kom op Mo, probeer het! Ben heel benieuwd naar de thee en de werking ervan 🙂

 7. Katrien van den Heuvel
  6 december 2018 / 9:37 pm

  Al een tijdje aan het twijfelen maar je klinkt zo enthousiast dat ik om ben!! Ik wil met een streng dieet beginnen en deze detox lijkt me goed om daar vooraf aan te starten.

 8. Loes van Bommel
  6 december 2018 / 9:31 pm

  Oooh wat een leuke actie! Heb dit altijd al eens willen proberen, ben zo benieuwd wat voor resultaat het geeft voor je huid, lichaam, etc! Bijna 4 maanden geleden ben ik bevallen van ons tweede kindje en nu vind ik het wel tijd om weer lekker aan mezelf te werken! Ik wacht dus ook niet tot 2 januari, maar wil eigenlijk meteen van start

 9. Loes van Bommdl
  6 december 2018 / 9:30 pm

  Oooh wat een leuke actie! Heb dit altijd al eens willen proberen, ben zo benieuwd wat voor resultaat het geeft voor je huid, lichaam, etc! Bijna 4 maanden geleden ben ik bevallen van ons tweede kindje en nu vind ik het wel tijd om weer lekker aan mezelf te werken! Ik wacht dus ook niet tot 2 januari, maar wil eigenlijk meteen van start

 10. Alyt van der Heide
  6 december 2018 / 9:26 pm

  Ja ik tasttoe!!! Ben erg benieuwd of het ook bij mij effect zal hebben.

 11. Elske
  6 december 2018 / 9:13 pm

  Wauw wat een gave actie. Ik ben hier zo benieuwd naar ik doe mee met de actie!

 12. Angela
  2 december 2018 / 10:52 pm

  Ja….Ik wil de thee heel graag eens proberen! Ik volg het al enige tijd op Facebook en ben elke x aan het twijfelen. Het zou een heel leuk kado voor mezelf zijn!

 13. 2 december 2018 / 12:23 pm

  Ik ben meer dan nieuwsgierig naar de Tastea thee, en doe dus graag mee 🙂 Minder zin in suiker zou zeer welkom zijn 😉

 14. Linette
  30 november 2018 / 11:28 pm

  Ik doe graag mee!! Heerlijk om 2 januari vol goede moed weer te beginnen met wat gezonder te eten en drinken!!

 15. Anita H.
  29 november 2018 / 7:50 pm

  Ik doe mee.

  • Esther smid
   30 november 2018 / 12:58 pm

   Ik doe heel graag mee. Heb het online al eens bekeken maar niet aangeschaft. Hikte tegen de prijs aan. Dolgraag dus!

  • Joyce
   1 december 2018 / 8:03 pm

   Wauw dit is een leuke actieEn zou voor mij een uitkomst zijn om het eens te proberen

   Lees er zulke goede verhalen over al tig keer gekekem op de site maar nog niet durven te bestellen
   Denk toch dat dit wat voor mij is om me nog wat beter/fitter te gaan voelen☺️

   Een momentje voor mezelf te gaan zoeken om te genieten van deze thee

 16. Sharon de Ridder
  29 november 2018 / 12:28 pm

  Oh, daar lees ik echt goede verhalen over! Ik kan wel een oppepper gebruiken, te veel stress in korte tijd. Een kopje thee helpt altijd, toch?

 17. 28 november 2018 / 10:22 pm

  Het moet niet altijd voor de kindjes zijn en ik las al zoveel over die tastea en durfde het nooit kopen eigenlijk. Misschien is het eens winnen en uittesten een goede start om dit verder te blijven doen!

 18. Rianne Engel
  28 november 2018 / 2:05 pm

  Ik doe graag mee.

 19. Els
  28 november 2018 / 1:29 pm

  Ik wil het heel graag proberen

 20. 28 november 2018 / 1:11 pm

  Jaaa, Tastea = Life! Ik doe dan ook graag mee. ❤️ *fingers crossed*

 21. Anna
  28 november 2018 / 12:02 pm

  Ik doe heel graag mee!

  facebook: An Na

 22. Ilona den Burger
  28 november 2018 / 10:49 am

  Jaaaa! Wat een leuke actie! Lijkt me een heerlijk begin om weer wat tijd aan mijzelf te besteden! Wil graag afvallen maar vind het nog een grote stap om dit aan te schaffen omdat ik de smaken niet ken! Duimennnnnnn!

 23. 28 november 2018 / 9:46 am

  Oei oei oei, suiker is echt mijn vijand… Het ligt overal en altijd op de loer. Ik zou heel graag (in het nieuwe jaar) ondervinden of Tastea mij kan helpen alle verleidingen te weerstaan.

 24. Henriette
  28 november 2018 / 9:09 am

  Ik doe graag mee.

 25. Marina Korink
  28 november 2018 / 9:03 am

  Ik drink ook veel thee.ik heb ook geprobeerd om met groene thee een paar kilootjes kwijt te raken maar dat is niet gelukt . Ik ben in de overgang en dan wordt het wat lastiger om af te vallen!!! Ik zou heel graag deze thee kuur eens willen proberen omdat ik uit jouw verhaal gelezen heb dat het best wel smaakt

 26. Manon Toemen
  28 november 2018 / 8:37 am

  Lijkt me een prima start van het nieuwe jaar ☺ ik ga duimen!

 27. Marion
  28 november 2018 / 8:35 am

  Wat leuk! Ik zou dit ook graag willen proberen. Inderdaad ook om van mijn suikerverslaving af te komen.

 28. 28 november 2018 / 8:31 am

  Wat toevallig we hebben dezelfde naam en ik zit ook aan dag 30 van Tastea vandaag ☕️ is goed bevallen, ik vind het een goed idee van je om 2 januari na de feestdagen weer te starten dus winnen in welkom

 29. paula
  28 november 2018 / 8:29 am

  Afvallen in de overgang lukt zo goed als niet, gestopt met roken (ja again) plus dat ik van thee houd dus leuk leuk leuk!

 30. Marian zw
  28 november 2018 / 8:26 am

  Ik doe heel graag mee, begin de dag met een kop thee en s avonds eindg ik met een pot thee op tafel! Heerlijk om deze luxe thee eens te mogen proberen, en ik ben heel benieuwd of ik ook minder suikerzucht heb, het is soms zo’n gevecht!

 31. 28 november 2018 / 8:21 am

  Dat is toevallig! Vandaag zit ik ook aan dag 30 van de Tastea terwijl we ooknog dezelfde naam hebben
  Het is me goed bevallen.
  2 januari na de feestdagen nog eens 30 dagen vind ik een goed plan van je dus zou daar ook graag een set voor willen winnen ☕️

 32. Nikki
  28 november 2018 / 8:21 am

  Super graag! Hoor veel goede verhalen er over, maar durf het zonder geproefd te hebben niet aan te schaffen voor die prijs . Een aantal kilo eraf en een rustigere huid is zeker meegenomen na mijn 2 kindjes..

 33. Esther Brouwers Brands
  28 november 2018 / 8:17 am

  Jaaaa als grote thee drinker ben ik al een tijdje nieuwschierig naar tastea dus leuke kans om het misschien eens te proberen.

 34. Dyantha
  28 november 2018 / 8:13 am

  Leuk! Ik doe mee

 35. Petra van t hof
  28 november 2018 / 7:54 am

  Hier doe ik aan mee voor mezelf wat ook weleens mag 🙂
  Ik ben mijn voedingspatroon aan t veranderen dit omdat ik diabetis heb en gewoon te zwaar bent…
  Dít zou ik.zo graag eens willen proberen!!
  Dus fingers crossed

 36. Irma
  28 november 2018 / 7:54 am

  Ja als echte theemuts moet ik dit ook maar eens proberen 🙂

 37. Carmen
  28 november 2018 / 7:01 am

  Wil de tea graag proberen. Ben een echte thee muts dus benieuwd naar de smaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.