Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Abonnement verlengen met een nieuwe telefoon*

Jaaaa eindelijk is het zover…. Apple heeft haar nieuwe modellen van de Iphone aangekondigd. Goed nieuws voor ons, want we mogen binnenkort allebei ons abonnement verlengen.

Apple

Dat wij grote Apple fans zijn, is inmiddels voor velen al wel duidelijk. Zo hebben we allebei een iPhone, die regelmatig overuren maakt, met name in de avonduren als we op de bank zitten. Of als we dagjes weggaan. Ik gebruik hem vooral om mijn social media te onderhouden, want op werkdagen kom ik daar echt niet aan toe. En manlief is vooral bezig met zijn iphoneography; foto’s bewerken en posten op social media.

Waar moet een nieuwe telefoon aan voldoen?

Omdat we beide ons abonnement mogen verlengen vroeg ik ook aan de man waar zijn nieuwe telefoon aan zou moeten voldoen. Zijn telefoon moet vooral een hele goede camera hebben, zodat hij hem optimaal kan gebruiken voor iphoneography en straatfotografie.

Die van mij moet vooral goed vast te houden zijn, want met mijn kleine handjes is een te grote telefoon gewoon echt niet prettig en een goede camera is ook een vereiste.

Nieuwe modellen Iphone

Stiekem heeft de man zijn keuze maanden geleden al gemaakt, want hij heeft er enorm veel spijt van dat hij niet de iPhone Plus heeft gekozen twee jaar geleden. En hij gaat nu zeker weten voor de iPhone XS Max.

Zelf twijfel ik nog een beetje of ik voor de iPhone XR zou gaan of toch voor de iPhone XS. Nadeel van de iPhone XR vind ik dat het gewoon een lcd-scherm is en er geen dubbele camera op zit. Maar ja die dubbele camera heb ik nu ook niet, dus of ik het dan ook echt zal merken? De iPhone XS daarentegen heeft wel die dubbele camera, die als blogger toch wel zeer aantrekkelijk klinkt. Daarnaast heeft deze iPhone een oled scherm, wat ik zelf wel echt supermooi vind.

Kleur bekennen

Dan heb je ook nog de kleuren natuurlijk, want het oog wil ook wat. De man gaat voor een gouden of een zwarte. Het nadeel van de iPhone XR vind ik wel echt de kleuren. Bij de XR vervallen de kleuren roségoud en goud en er komt, naast spacegrey en zilver, rood, blauw en geel voor terug. Niet echt mijn ding als meisjemeisje, want ik ben gek op roségoud. Maar ja de iPhone XS komt er ook niet in mijn favoriete kleur, dus dan zou ik voor goud gaan.

Keuze al gemaakt

Als je tussen de regels doorleest, heb ik dus stiekem al mijn keuze gemaakt. Nu nog even dat geldboompje op het balkon een flinke boost geven 😉

Heb jij de nieuwe iPhones al gespot? Zo ja, voor welke zou jij gaan? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.