Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Spam je blog – #1

Spam je blog, dat mocht je natuurlijk al eerder op mijn blog doen, maar toen was het een eenmalig iets. Vanaf deze maand mag je dit maandelijks komen doen.

Missen

Doordat ik vier dagen werk, mis ik heel veel op en van social media. Op Instagram en Facebook probeer ik wel redelijk bij te blijven, wat niet altijd mogelijk is, met een voor mij relatief grote groep volgers. Waarvan ik er ook nog eens een heleboel terugvolg. En dan heb ik het nog maar niet over het fijne algoritme wat er wordt gebruikt.Door tijdgebrek mis ik helaas wel regelmatig blogs, waardoor ik interactie mis met andere bloggers.

Persoonlijk

Vind ik dit echt heel erg jammer, want juist de interactie tussen bloggers op social media en op mijn blog vind ik heerlijk. En dat gun ik andere bloggers uiteraard ook.

Spam je blog

Daarom kan je vanaf nu, maandelijks, je blog komen spammen op mijn blog. Ik zal ze dan zeker lezen en een reactie achterlaten, zodat je ook weet dat ik je blog gelezen heb.

Geen blogger

Ben je geen blogger? Spam dan vooral de pareltjes van andere bloggers, die je tegenkwam op social media of hun blogs. Op die manier leer ik wellicht ook weer nieuwe bloggers kennen. Wat ik altijd leuk vind. En kom ik er ook achter wat jullie zoal leuk vinden om te lezen bij mij, maar ook bij anderen. Zo kan ik daar toch ook weer meer op inspelen.

Spam jij hieronder ook de leukste, mooiste, ontroerendste of verdrietigste blog, van januari, die je tegenkwam?

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. Zina Helping dog
  31 januari 2018 / 7:12 pm

  Ik had nooit gedacht dat ouderschap verdriet met zich kon meebrengen. Vijf jaar zorgde ik elke dag opnieuw voor een kind dat niet van mij was. Maar mensen wat was ik gek op haar. Mijn moeder hart had nog nooit zo gevuld geweest met liefde als die periode toen. Wie had dit gedacht dat liefde ook een andere wending kan krijgen en omslaan in haat en verdriet. [ 320 more words ]

  https://zinahelpingdogsite.wordpress.com/2018/01/31/chaima-een-andere-kant-van-pleegmoeder-zijn/

  • Marieke
   31 januari 2018 / 9:56 pm

   Je blog klinkt al heel heftig. Ik ga meteen lezen.
   En fijn dat je je blog hebt gespamd.

 2. 31 januari 2018 / 2:43 pm

  Marieke, deze vind ik echt top van je! En je hebt gelijk, ik vind het zo zo jammer dat ik niet alles te zien krijg van wat ik zelf wil zien op Instagram!
  BTW. Er verschijnt vanavond een nieuwe blog bij mij. In tussentijd kan je al eens gaan piepen als je dat wenst op http://www.bestkidever.be

  • Marieke
   31 januari 2018 / 9:50 pm

   Lief van je!
   Dat is precies wat ik ook jammer vind.
   Ik ga meteen even bij je lezen.

 3. 31 januari 2018 / 1:01 pm

  Wat lief dat we mogen spammen, dankje! Ik blog op Jouvence voornamelijk over beauty & lifestyle, sinds kort ben ik begonnen met een gezondere levensstijl/afvallen, dus dit gaat binnenkort ook voorbij komen en ben ik gediagnosticeerd met fibromyalgie, hierover dus ook meer binnenkort.

  • Marieke
   31 januari 2018 / 9:42 pm

   Wat leuk dat je komt spammen. Jouw blog kende ik nog niet. Dus ik ga snel een kijkje nemen.

  • Marieke
   31 januari 2018 / 9:37 pm

   Ja vervelend is dat hè? Gelukkig kunnen we elkaar ook nog op deze manier helpen.
   Ik ga meteen even lezen.

 4. 31 januari 2018 / 10:46 am

  Ik spam graag mijn blog. Toevallig gisteren mijn honderdste artikel online gezet. Mijn blog is niet echt te plaatsen in een bepaalde niche. Ik schrijf over de dingen die mij bezig houden en mijn hobby’s!

  • Marieke
   31 januari 2018 / 9:36 pm

   Wat leuk Maaike! Deel je ook nog een linkje op mijn site van een blog die ik moet lezen? 😉

 5. 31 januari 2018 / 9:01 am

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Sylvia, vriendin van Richard, mama van dochtertje Zoë (’14) en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in (op dit moment nog) Lanzarote. Verblijven Zoë en ik om & om in NL en Lanzarote. Op mijn blog neem ik je graag mee in de avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

  • Marieke
   31 januari 2018 / 9:36 pm

   Leuk dat je mee doet. Laat je ook nog een linkje achter van een blog 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.