Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye October – Mariekes Monthly #10

Ligt het aan mij of vliegen de maanden steeds sneller voorbij? We gaan alweer richting de feestmaanden. Maar voor het zover is, blik ik nog even terug op afgelopen maand.

Op weg naar minder Marieke

De afgelopen maand trok ik toch al weer vaker mijn hardloopschoenen aan en deed ik zelfs heel fanatiek buikspieroefeningen, de eerste twee weken van de maand. Daarna verslofte het weer. Maar ik liet wel meer staan. Woog mijn eten weer af en schepte niet nog een keer op, omdat het zo lekker was. Resultaat; ik viel weer een beetje af en voel me er een stuk prettiger onder. Daarnaast liep ik voor het eerst aan één stuk drie kilometer. En ik ben echt zo trots op mezelf, dat dit ook echt naar meer smaakt.

Kinderen

Luca is lekker bezig met voetballen, vind het enorm leuk om te doen en geniet er zichtbaar van, wat echt geweldig is om te zien. Daarnaast is hij ook weer een badje verder met zwemmen. Dat biedt perspectieven voor de zomervakantie.

Giulia doet lekker haar ding. Ze vindt het erg leuk op school en het is zo fijn om een kind thuis te krijgen wat wel vertelt over school, alhoewel ze zingt meer dan dat ze vertelt. Maar er komen liedjes voorbij, die Luca in al die tijd nog niet heeft gezongen.

Wat deden we in oktober?

Deze maand deden we niet zoveel. Wel gingen we naar het Superjuffie Kids weekend, wat erg leuk was. Al vonden de kinderen de film zo nu en dan best wel spannend.

Erik ging naar Zaandam voor een Instawalk, terwijl de kinderen en ik een pyjamadag hadden.

Ik organiseerde weer een Billy & Lilly homesale, die weer erg gezellig was. En waar lekker geshopt werd.

De oudste van mijn vriendin kwam spelen, eten en slapen.

En we gingen ook nog een paar uurtjes naar Monkey Town, zodat de kinderen even lekker uit konden razen. Terwijl ik blogs schreef.

Shoppen

Tuurlijk werd er geshopt, ik kocht kleding op de Billy & Lilly homesale. En er werden alvast schoenen gekocht voor de kinderen. Daarnaast kocht ik alvast voor kerst hele gave glaasjes bij Action.

Minder leuk nieuws

Helaas was er ook minder leuk nieuws. Manlief heeft te horen gekregen dat zijn contract niet verlengd wordt. Zo niet tof en dus zitten we weer lekker in onzekerheid. Nu duimen we maar heel hard dat hij snel iets anders heeft gevonden, want waar hij in januari drie maanden de tijd had, heeft hij nu maar een maand de tijd, helaas.

Blogweetjes

Mijn bezoekersaantallen stegen gelukkig wel ten opzichte van vorige maand. Met dank aan een aantal blogs die veel werden gelezen, zoals

Help!! Mijn kind heeft driftbuien

Mijn Vakantiedagboek – Bullet Journal

Jongensdingen waar mijn meisjesmeisjes hart sneller van gaat kloppen

Daarnaast had ik weer enorm leuke samenwerkingen. En komen er in november en december ook weer superleuke winacties aan. Houd mijn blog in de gaten om niks te missen.

November

Staat volgepland met leuke dingen, zo ga ik natuurlijk mijn weekend weg, ga ik naar de Kreadoe, waar ik kaartjes voor won. En nou ja nog meer leuke dingen. Je leest het vanzelf op mijn blog.

Wat was jouw hoogtepunt van oktober? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Instagram, Pinterest en Facebook.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.