Dag 1: De heenreis

Om vijf uur gaat de wekker. Een halfuurtje later dan dat we in eerste instantie van plan waren, maar we hebben dan nog tijd zat.
Ik maak Giulia wakker en kleed haar aan, terwijl Erik zich wast en aankleed. Luca is inmiddels ook wakker. Erik geeft hem een fles en daarna geeft hij Giulia meteen de fles. Ik zorg ervoor dat Luca aangekleed wordt. En aansluitend ga ik mezelf poetsen en potloden.
Nadat Giulia nog even een gedeelte van de fles heeft uitgespuugd en ik haar weer heb verschoond, gaan we naar de auto.
Om half zeven rijden we volledig bepakt en bezakt weg.
Rond kwart voor acht zijn we bij de parkeerplaats van Eindhoven Airport. Na een rondje te hebben gereden voor een parkeerplaats, rijdt Erik weer terug naar de ingang, aangezien daar de bagagekarren staan. Heel handig ook als je helemaal achterin moet parkeren. En dit allemaal mee moet slepen.

Als we op de terminal zijn gaan we meteen inchecken. En daarna door naar de douane. De kinderen en ik worden gefouilleerd. Maar we mogen daarna meteen door lopen.
Bij het restaurant maak ik alvast twee flessen klaar voor in het vliegtuig. Echt tijd om wat te drinken hebben we niet, want we moeten meteen door naar de gate.
Aangezien we priority geboekt hebben hoeven we niet heel lang te wachten bij het boarden. Luca kijkt zijn ogen uit bij het zien van de vliegtuigen ( dat wordt dus een keertje vliegtuig spotten op Schiphol ;))

Eenmaal aan boord zijn er problemen met de stoelen. Wij zitten namelijk bij het raam en dat is alles behalve handig met kleine kinderen.
Helaas heb ik het wel zelf zo geboekt, maar gelukkig zijn de mensen in Eriks rij zo aardig om op te schuiven (dat hadden ze al gedaan voordat wij gingen zitten ;)) en er is nog een stoel vrij aan het gangpad waar ik kan zitten dus dat is ook erg prettig.
Tijdens het stijgen zitten de kinderen aan hun fles en krijgen wij niet de indruk dat ze last hebben van hun oren, wat natuurlijk heel fijn is.
Luca is superlief en vermaakt zich het eerste uur echt goed met koe doet boe en nog wat andere apps. Na een uur is hij het op schoot zitten zat en gaan we even het gangpad op en neer. Maar daarna moeten we toch weer gaan zitten en hij lijkt daar weinig voor te voelen. Ik kan hem nog een beetje afleiden, maar na een kwartier heeft ook dat geen zin meer. Gelukkig valt hij voor de landing in slaap. Zowel hij als Giulia, krijgen van de landing niks mee.

Mijn vader staat al op ons te wachten en met een beetje passen en meten zitten we in de auto en gaan we op weg naar de camping, die twintig minuutjes van het vliegveld vandaag ligt.

Eenmaal op de camping meldt Erik zich samen met mijn vader bij de receptie. En ik vraag mijn moeder om ons te komen halen, aangezien Luca er klaar mee is. Wat ik me heel goed voor kan stellen.

Omdat het nog te vroeg is om de sleutel te halen, drinken en eten we eerst iets.
Na het eten gaan mijn vader, Erik en Luca heerlijk afkoelen in het zwembad. En Luca heeft het er goed naar zijn zin.
Giulia is wat van slag, maar ook dat is niet vreemd. En ze ligt heerlijk bij me te kroelen.

Tegen half vier komt Erik terug en gaat hij de sleutel halen. Als hij terug komt, zijn ook mijn ouders terug. Beetje jammer, want ik lag bijna te slapen samen met Giulia.

Luca is bekaf van de reis en het zwemmen en we leggen hem bij mijn ouders in bed.
Erik en ik gaan de caravan inrichten. Maar die is zo smerig, dat ik eerst de boel schoon ga maken.

Als we klaar zijn, gaan we terug naar mijn ouders, waar Luca inmiddels al is ontwaakt.
We eten lekker makkelijk meloen met rauwe ham en frietjes.
Na het eten ruimen we op en doen een bakkie.
Rond half elf gaan we weer richting de caravan, waar Luca nog even moet wennen. We douchen nog even en daarnaMaar al vrij snel slapen zowel hij als Giulia redelijk vlot.

En ook wij slapen erg snel.

Deze week zullen de foto’s aan het einde van mijn blog staan in verband met de internetverbinding.

IMG_7127-0.JPG

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen