Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hardlopen, haakproject en inpakken – Mariekes Weekly 31-2019

Ja de laatste week voor onze vakantie is aangebroken. Nog even een weekje bikkelen voor de kinderen op de bso en voor ons op het werk. Gelukkig kunnen we ook nog terug kijken op afgelopen week die in het teken stond van hardlopen, mijn haakproject en de vouwwagen die al helemaal klaar is voor vertrek. Dit en meer in een nieuwe Mariekes Weekly. 

Maandag

Na een week niet hardlopen, loop ik om zes uur al buiten om een rondje te gaan lopen. Het is heerlijk en het lopen gaat eigenlijk ook best lekker.

Dinsdag

Krijgen de kinderen op de bso bezoek van cavia’s en konijnen. Echt iets voor die twee van mij.

Het haakproject waar ik van het weekend mee ben begonnen heb ik af en ik ben er superblij mee. Een kort sjaaltje, lekker voor als het weer frisser weer is voor bijvoorbeeld op kantoor.

Vandaag zou mijn broer jarig zijn geweest en ik merk dat ik dat nog best lastig vind. ‘s Avonds drinken we een borrel op hem en in plaats van een borrel water, wat ik normaal doe, neem ik nu Sambuca, echt te ranzig.

Woensdag

Start ik wederom de dag met een rondje door de achtertuin. Het gaat al steeds beter en het is heerlijk om zo vroeg voor het werken al te lopen.

Donderdag

Op de bso gaan ze vandaag een rondje door de wijk om op te ruimen met zijn allen. Goed initiatief vind ik.

En de techniekreiziger komt langs, om weer iets te maken met de kinderen.

Als ik thuiskom liggen mijn gewonnen armbandjes gemaakt door Nathalie van Veusteveul in de brievenbus. En ik vind ze echt superleuk geworden, vooral het armbandje met Love to Run.

‘s Avonds heb ik even een uurtje me-time en kijk ik lekker een aflevering Temptation Island. Ondertussen ga ik verder met mijn nieuwe haakproject.

Vrijdag

Ook vandaag loop ik alweer om zes uur buiten. Hoewel het lopen een stuk minder goed gaat dan de afgelopen keren, ben ik wel weer geweest en dat geeft voldoening.

Bij mijn tuttebel freubel ik wat met haar haar en ze is superblij met haar Elsa-vlecht.

Omdat mijn olijke duo nogal gezellig is vandaag, not, probeer ik ontspanning te zoeken door te beginnen met het jaarboek van Studio Ins & Outs.

Zaterdag

Gaan we een dagje naar mijn schoonmoeder toe, waar ik deze foto van mijn binkie maak.

We gaan gezellig lunchen bij Fort aan de Klop. Waar de kinderen ook nog eens heerlijk kunnen spelen.

Zondag

Komen mijn ouders ons helpen met het inpakken van de nieuwe vouwwagen. Wat beter gaat dan gehoopt, want hij staat helemaal klaar voor vertrek en dat is echt een zorg minder.

De man maakt nog een mooie foto van mijn vader en dochter. Eentje om te koesteren.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.