Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Maandoverzicht foto’s van Instagram – augustus 2020

En toen was het alweer september. De maand augustus stond vooral in het teken van onze zomervakantie en genieten van het samen zijn met zijn vieren. In deze blog deel ik de meest gelikete, maar ook leukste, mooiste en grappigste foto’s van Instagram.

Breskens

Begin van de maand gingen we naar vrienden in Breskens. We hadden er een heerlijke dag bij hun vakantiehuisje, maar ook op het strand. De man maakte er deze foto van mij.

Verjaardag van de man

De man was jarig, maar we hebben dat niet uitgebreid gevierd. Wel gingen we gezellig met zijn viertjes uiteten. En daar hebben we echt volop van genoten. De foto zegt genoeg denk ik zomaar eens.

Skaten

Ook werd er weer geskate, al was dit natuurlijk door onze vakantie wel minder dan normaal. Zo ging mijn gezin gezellig op de fiets mee tijdens mijn rondje. En deden mijn vriendin en ik een rondje waarbij we twintig kilometer aantikte. Dat was een pittig, maar lekker rondje, waarbij we konden genieten van de uitzichten.

Futureland

In het eerste deel van ons vakantiedagboek kon je al lezen dat we naar Futureland zijn geweest. Ik maakte er onder andere deze foto van mijn mannen!

Miljoenenlijn

In onze vakantie brachten we een bezoek aan de Miljoenenlijn, die ons van Simpelveld naar Schin op Geul bracht. Het was een hele bijzondere en benauwde ervaring. Dat laatste vooral door de mondkapjes. Maar de kinderen genoten echt van het ritje met de oude stoomlocomotief.

Sphinxkwartier

In Maastricht brachten we een bezoek aan Sphinxkwartier en het gebied wat daar achter ligt. Daar maakten we echt enorm gave foto’s van streetart. Ook de kinderen moesten er aan geloven en mochten ook nog even voor mijn lens poseren.

Blije geit

Ook ik was echt mee op vakantie, dat werd ook een aantal keer vastgelegd door de man en mijn vriendin. Eén van mijn favoriete foto’s van mezelf, gemaakt door de man, is deze, samen met het geitje. Ze bleef maar achter me aankomen, ze had blijkbaar wat aandacht tekort. Maar ze was wel echt heel erg schattig.

Held

Dit is met stip de meest gelikete foto van deze maand. Al komt dat misschien ook wel door de filmpjes die er bij zaten. Maar mijn bink is echt onze held. Zo mooi om te zien dat hij gewoon naar beneden ging, zonder twijfelen.

Familypic

Eén van de weinige foto’s waar we met zijn vieren opstaan, die ook nog eens leuk is. Bij het drielandenpunt vond ik dat we ook als gezin op de foto moesten. Gelukkig was mijn vriendin er bij dus kon zij ons mooi vastleggen.

Strike a pose

Mijn tuttebel ging er even helemaal voor staan en daar moest ik natuurlijk wel echt even gebruik van maken.

Streetart Heerlen

In Heerlen heb je gewoon een hele streetart route met bijna alleen maar gave streetart op de gevels van woningen en andere gebouwen. Zo tof om dat ook vast te kunnen leggen. De man gebruikte het meteen in combinatie met straatfotografie door mij en mijn vriendin op de gevoelige plaat te zetten.

Eetlokaal Zaartje

Onze laatste avond in Zuid-Limburg brachten we met zijn viertjes door bij Eetlokaal Zaartje. Waar we echt heerlijk hebben gegeten. Absolute aanrader als je in de buurt van of in Heerlen bent. Sowieso kun je daar gezellig op terrasjes zitten.

Kamp Experience

Mijn bink ging slapen op de voetbal. Hoewel hij het best spannend vond, heeft hij het er wel super naar zijn zin gehad. Vooral het op mogen lopen met het eerste was helemaal geweldig.

Nieuw schooljaar

De laatste dag van augustus stond in het teken van een nieuw schooljaar. Mijn bink start in groep 4 en mijn tuttebel in groep 3. Ze hebben er allebei enorm veel zin in. Helemaal omdat ze nu eindelijk hun vrienden weer zien.

En er was nog meer

Nog meer hoor ik je denken, ja maar natuurlijk. Zo viel ik nog een halve kilo tijdens mijn vakantie, terwijl ik gewoon echt genoten heb van onder andere friet, pizza en pasta. Ik gaf mezelf wat extra me-time door voor de vakantie en na de vakantie nog even wat extra vrij te nemen. Ik hoopte dat dat de vermoeidheid ten goede zou komen, maar helaas is dat niet minder waar. Hopelijk is het toch snel weg en is een nieuw bezoek aan de huisarts niet nodig.

Ook wil ik jullie bedanken, want ook al kwamen er maar een paar blogs online, jullie bleven gezellig met zijn allen langskomen op mijn blog.

Vooruitblik

In de maand september mag ik weer gezellig naar Blogger by Nature om weer het een en ander te leren over bloggen. Met mijn olijke duo ga ik een middag naar Suzan en Freek in de Museumtuin. En verder zien we wel hoe het loopt.

Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand augustus?

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.