Beter verwend dan verwaarloosd – Mariekes weekly #3

Afgelopen week stond in het teken van cadeautjes krijgen. Iets met beter verwend dan verwaarloosd. Een jaartje ouder worden, was helemaal niet zo erg dit keer.

Maandag

De start van een nieuwe werkweek en dan is het ook nog eens Blue Monday. Gelukkig heb ik daar geen last van vandaag. En vliegt de dag voorbij. ’s Avonds ga ik met mijn vriendin naar de Drive Inn Junior van onder andere Moodstreet, Bampidano en Nono. Hier kunnen we alvast de wintercollectie van 2018/2019 bekijken. En er zitten hele leuke dingen bij.

Dinsdag

Noem het maar rustig Blue Tuesday vandaag, want na een uur en drie kwartier in de file te hebben gestaan, kom ik om kwart over negen op mijn werk aan. Gelukkig ben ik snel bij met mijn werk en voor ik het weet kan ik alweer genieten van een heerlijke salade met tonijn in mijn pauze.

Woensdag

Het thema van deze maand op het kinderdagverblijf is “Dit ben ik” en voor dit thema moeten de kinderen blij en boos kijken. Ik krijg deze foto’s doorgestuurd van Giulia en ik vind ze echt geweldig.

Donderdag

Ontvang ik mijn allereerste cadeautje voor mijn verjaardag. En alleen de verpakking is al een feestje.

Vrijdag

Hip hip hooray, it’s my birthday! En daarom komt er een gave winactie online, waar je deze superleuke ketting kan winnen. Meedoen kan nog tot en met donderdag.

Op school word ik gevraagd om te helpen met luizenpluizen, omdat Erik en Giulia mee zijn kan dit wel even. Alhoewel ik dit in het vervolg ook samen met Giulia kan doen, want ze doet prima mee in de klas. (Foto is in verband met croppen, niet heel erg scherp meer, maar moet hem echt delen met jullie)

Tussen de middag eet ik een heerlijke koolhydraatarme salade met makreel.

En ’s middags bak ik nog een boterkoek, want mijn vriendin komt met haar gezin op verjaardagsvisite. Overigens eet ik daar niks van. Trots op mij!

Ook krijg ik nog een pakketje van mijn lieve swapvriendinnetje.

Zaterdag

We gaan naar mijn schoonmoeder toe en onderweg maak ik deze selfie. Best goed gelukt vind ik. De lipstick die ik draag, kreeg ik van Giulia voor mijn verjaardag. En geïnspireerd door de 30dagenlipstickchallenge van Liefs Jessica draag ik sinds een aantal weken ook iedere dag lipstick. Het maakt mijn simpele oogmake-up, die ik bijna dagelijks draag, net wat meer af.

Bij mijn schoonmoeder zijn de kinderen best druk, maar ze spelen wel lief samen.

Zondag

Begint al vroeg, maar dan hebben we wat aan de dag zullen we maar zeggen. Ook loop ik weer een heerlijk rondje, al is het door gladde stukken weg wel wat lastiger. Maar dit plaatje had ik niet willen missen vanmorgen.

Eindelijk heb ik de tijd om alle gekregen cadeautjes op de foto te zetten. En ik heb echt zoveel leuke dingen gekregen. Het past echt in de categorie “Beter verwend dan verwaarloosd”.

Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week? Ik lees het graag hieronder of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 23 januari 2018 / 1:20 am

  Hey hey! Wat een leuk artikel. ꕥ
  Die salades die je als lunch eet zien er zó goed uit. En wat leuk dat je zo verwend bent voor je verjaardag.
  Liefs Florentine

  • Marieke
   23 januari 2018 / 8:57 pm

   Ja lekker hè? Vooral die met makreel, jammie!!

 2. 22 januari 2018 / 11:15 pm

  Wauw, zon heerlijk zelfgebakken boterkoek en er dan niks van eten?! Men, wat knap! Mijn hoogtepunt van afgelopen week..? Dat mijn peuterzoon mij ging helpen boodschappen doen, kwam met van alles thuis dat ik niet nodig had, maar wat schattig hoe bloedserieus hij mij hielp… zucht: ze worden groot

  • Marieke
   23 januari 2018 / 8:57 pm

   Ja ik was ook echt trots op mezelf.
   Wat ontzettend goed! Gaat hard dan ineens hè?

 3. 22 januari 2018 / 2:38 pm

  Jij bent inderdaad lekker verwend! Leuk toch?!
  Die foto’s van Giulia zijn echt heel erg leuk, want een mooi koppie!

  • Marieke
   23 januari 2018 / 8:58 pm

   Ja leuk hè? Vond ze ook echt te grappig!
   En ik heb genoten van al die cadeautjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen