Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week 16 – de pretecho

Vandaag ben ik 16 weken zwanger en omdat we heel graag het geslacht wilde weten van onze pixel, hebben we vandaag een pretecho laten maken.

De pretecho

Een normale 2D echo, want op een 3D echo zie je al zoveel en het moet nog wel een beetje een verrassing blijven vind ik.
Maar omdat wij dus voor echo’s naar het ziekenhuis moeten, had ik een afspraak gemaakt bij een echopraktijk hier in de buurt.

Zenuwachtig

Ik was behoorlijk zenuwachtig. Het maakte me niet zoveel uit of het een jongen of een meisje zou zijn. Meisje zou ik wel heel leuk vinden, omdat we natuurlijk Luca al hebben. Maar een jochie is ook wel weer leuk en ook erg praktisch, want ja daar hebben we alles al voor.

Het geslacht

De echografiste vertelde uitgebreid over alles wat ze zag en vertelde nog extra weetjes. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat het voetje van een baby net zo lang is als het bovenbeentje. En toen was het moment daar. De echografiste ging het geslacht onthullen en werd ik erg emotioneel toen ze ons vertelde dat we een meisje verwachten. Ik wist niet wat ik hoorde. Over een paar maanden hebben we gewoon een dochter, helemaal geweldig!

Opruimen

Vandaag maar begonnen met kleertjes op marktplaats zetten, want er moet ruimte gemaakt worden voor de meidenkamer, hihi! Ik zit voorlopig op een roze wolk!


Tot volgende week!
Groetjes Marieke

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.