Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Maandoverzicht foto’s van Instagram – September 2020

September is best snel voorbij gevlogen. In deze blog deel ik de meest gelikete, leukste, mooiste en grappigste foto’s van Instagram.

Burn-out

Eén van de eerste foto’s die ik postte in de maand september was die van mezelf. Hierop was duidelijk te zien dat ik had gehuild. Er was kritiek, want waarom zou ik die foto online willen zetten. Simpel, ik ben graag eerlijk, mijn leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Dit mag er ook gewoon zijn, ook online.

Luizenmoeder

Waar op heel veel scholen door corona geen ouders binnen mogen, mag dat bij ons wel, maar wel alleen maar om luizen te pluizen. Laat ik nou net luizenmoeder zijn bij allebei. Zo kon ik mooi even spieken in de klas van mijn tuttebel.

Badje 3

Mijn tuttebel mocht eindelijk naar badje 3 met zwemmen. Het werd wel tijd ook, want ze was zich behoorlijk aan het vervelen en een beetje meer uitdaging kan nooit kwaad.

JO9-6

Mijn bink begon met trainen in JO9-6 en wat een verademing dat hij nu in dit team zit. Er wordt lekker getraind, ze leren eindelijk samen te spelen en hij weet zelfs te scoren in iedere wedstrijd die hij speelt. Dit is zo ontzettend goed voor zijn zelfvertrouwen.

Strike a pose

Voor mijn mediakit had ik nog foto’s nodig, dus vroeg ik de man om een foto te maken van mij in één van mijn favoriete outfits. Zo jammer dat de zomer voorbij is. Dit was trouwens de beste en leukste foto die de man maakte.

Happy plantmom

Nooit gedacht dat ik groene vingers zou hebben, maar ik weet nu dat je dat deels zelf in de hand hebt. Ik maakte mijn eigen urban jungle met mijn mooie planten en een decoratieve ladder van steigerhout. Na deze foto kwamen er nog een aantal planten bij.

Suzan & Freek

Eindelijk gingen we weer naar een concert toe. Dit keer voor het eerst met de kinderen. Helaas had de man andere plannen en nam ik mijn vriendin mee. Wat hadden we een heerlijke middag en wat zijn Suzan en Freek toch een leuk stel. Overigens mogen concerten van mij vaker zo klein en intiem zijn. Ik heb er echt oprecht van genoten dat de setting zo was.

In de wachtkamer

Zat ik dan, in de wachtkamer. Gespannen te wachten op mijn eerste sessie. Eng vond ik het ook, want wat als het niet klikt en ik dan naar een ander moet en weer mijn verhaal moet doen. Maar dat was niet aan de orde. De therapeut is echt heel erg fijn. Wist meteen op de juiste knoppen te drukken en laat me er mee aan de slag gaan. Het is heftig en pittig, maar het lucht ook op en dat is fijn. Ik zal nog een lang weg te gaan hebben, maar alles in mij zegt dat het goed komt.

Schoolreisje

De kinderen gaan op schoolreisje en ze vinden het echt helemaal geweldig. Voor mijn tuttebel is het de eerste keer dat ze echt buiten de stad op schoolreis gaat. En Blijdorp is altijd leuk.

Voetbalmeisje

Na twee keer meetrainen mogen we er toch aan geloven, we hebben een voetbalmeisje. Uiteraard wel met roze voetbalspullen. Overigens wel jammer dat voetbalsokken er bijna niet in roze zijn, gelukkig hebben ze daar dan weer hockeysokken voor uitgevonden.

Herfstdag

We genieten met zijn drietjes van de eerste herfstige zondag en ik maak een aantal foto’s van de kinderen, waaronder deze.

Cupcakes

Bij herfst horen ook altijd cupcakes vind ik en laat mijn olijke duo het nu leuk vinden om ze te bakken en te versieren. Het opeten is overigens een ander verhaal, meestal blijft het er maar bij eentje, want de cake is dan niet lekker.

Trots

We hadden het eerste oudergesprek van mijn bink en we zijn zo trots op hem. Volgens zijn meester is hij vrolijk, gezellig, leergierig en heel erg zorgzaam. Precies zoals wij hem ook kennen.

Persoonlijke update

Ja en daar was de foto die hoorde bij mijn persoonlijke update. Als je goed kijkt, dan zie je wel dat het niet zo lekker gaat en dat mijn ogen weleens meer hebben gestraald. Desalniettemin vind ik dit wel een mooie foto.

En er was nog meer

Mijn afvalrace gaat niet meer zo hard, maar ben wel bijna bij de tweede mijlpaal. Wat ik best knap vind, want ik ben wel echt een emo-eter normaal gesproken. De eerste week na de diagnose was dan ook echt een ramp, maar ook wel goed om er aan toe te geven.

Ook was Blogger By Nature, waar ik tot nu toe niks over deelde, maar dat komt wellicht nog. Maar het was fijn en ook de setting dit keer was helemaal prima.

Ik paste mijn layout van mijn blog aan waardoor het nog meer mij is geworden. Verder ben ik zoekende wat ik met mijn blog wil, maar dat zal de tijd leren.

Ook ging ik heel veel weg met mijn vriendin om te sporten, te shoppen of rond te struinen in het centrum van de stad.

Vooruitblik

In de maand oktober zal voor mij vooral het werken aan mijn herstel centraal staan. De man en ik gaan eindelijk, na twee jaar, ook weer een weekend samen weg. Daar kijk ik nu al naar uit. Even een paar dagen helemaal niks, heerlijk! Verder zien we wel wat de maand zal brengen.

Wat was voor jou het hoogtepunt van september?

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.