Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 40-2020 – natuur, startgesprek en Blijdorp

Afgelopen week stond in het teken van de natuur, startgesprek op school en samen met mijn olijke duo ging ik naar Blijdorp. Je leest er weer alles over in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

Zodra man en kinderen de deur uit zijn, ga ik achter de laptop zitten en begin aan een nieuwe therapiesessie. Eentje die er goed in hakt. Om weer even alles op een rijtje te krijgen, ga ik daarna meteen een rondje lopen. Dit keer wel met een doel, ik wil graag een mural op de foto zetten en loop daar lekker naar toe.

Ik loop aansluitend ook nog door ons heerlijke park, ik geniet volop van de mooie herfstkleuren. Moeder Natuur doet flink haar best in ieder geval.

‘s Middags duik ik met een beker thee en het Herfstboek van Flair en Viva op de bank.

Dinsdag

Samen met mijn moeder ga ik naar Intratuin. We kopen planten voor haar en ook ik kom nog met een Calathea Ornata thuis. Mag ik weer even mijn urban jungle herinrichten. Wil je meer weten over mijn planten? Mariekesurbanjungle is mijn Instagram account voor planten.

Vandaag heb ik het startgesprek van mijn bink. Ik ben echt supertrots op hem. De meester ziet hem in de klas net zoals dat wij hem kennen. De man is ondertussen met de kinderen een rondje lopen en maakt deze foto van mijn olijke duo.

Woensdag

Vanmorgen weer een pittige sessie gedaan. Confronterend en pijnlijk, maar het is wel goed zo. Helaas is het weer niet echt lekker, dus ga ik nergens heen.

Er komt een pakje binnen van Tony Chocolonely. Chocola is altijd goed, maar deze is nog veel leuker, want deze kreeg ik van de oudste dochter van de man. Echt zo superlief.

Donderdag

Mijn olijke duo heeft vanmiddag een studiemiddag. Normaal zitten ze op de bso, maar ze wilden zo graag weer met mij naar Blijdorp, dat ik vandaag met ze ga. De weekenden vind ik echt veel te druk en dat trek ik momenteel echt nog niet. We genieten volop in een heel erg rustig Blijdorp en zien bijna alle dieren. Dat is dan weer het voordeel van een regenachtige dag.

Eenmaal thuis ben ik wel echt gesloopt en ben dan ook blij dat ik op de bank kan ploffen met een bakkie thee.

‘s Avonds mag ik nog naar het startgesprek van mijn tuttebel. Ook op haar ben ik enorm trots. Ze is op school ook gewoon lekker zichzelf.

Vrijdag

Vandaag ben ik echt heel erg moe en merk ik dat ik echt nog bij moet komen van gisteren. Daarom duik ik ‘s middags lekker mijn bed in met een aflevering van Love Island.

Op vrijdagavond kijken wij altijd de Beste Zangers terug en ook deze aflevering staat weer garant voor huilen.

Zaterdag

Breng ik mijn tuttebel naar de voetbal en daarna ga ik met mijn bink naar de kapper toe. Als we daar vandaan komen, lopen we nog even naar het winkelcentrum toe en komen we ineens spontaan de supermarkt uit met een Musa (bananenplant).

Ik ruim de kledingkast op van de kinderen. Zomerkleding wordt verruild voor winterkleding.

Met de post komen ‘s middags weer twee stekkies van Plant Rebelz binnen. Dit keer de Alocasia Pink Dragon, deze diva met haar roze stelen is zo ontzettend mooi en stond op mijn wishlist. Ik redde ook een stekje en kreeg op deze manier nog een Musa. Nu heb ik ineens twee bananenplanten in huis.

Na de lunch kijken we naar De Kleine Zeemeermin met zijn vieren. Maar de man en mijn tuttebel haken al snel af.

Over haken gesproken, ik ben weer aan een nieuw project begonnen met echt superfijn garen van Stylecraft DK.

Ik heb een nieuwe staafmixer en die moet ik natuurlijk uitproberen, dus maak ik pompoensoep, voor mezelf, want de rest van het gezin vind het niet lekker.

Zondag

Vandaag is echt een luie zondag. Het is dat ik nog even boodschappen moet doen voor het avondeten, omdat onze afspraak van vandaag niet doorgaat. Ik ga op de fiets, zodat ik even lekker mijn hoofd leeg kan maken. Ondanks de regen is dat helemaal niet zo erg. Stiekem vind ik het wel heel erg fijn.

‘s Middags spelen we met zijn viertjes nog een spelletje Triominos Junior.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.