Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 27-2021 – kantoor, blessure en verjaardagsfeestje

We hadden weer een zeer enerverende week. Zo mocht ik weer een dagje naar kantoor toe, liep ik een blessure op tijdens een potje voetbal tegen mijn bink en hadden we een verjaardagsfeestje van mijn neefje. Je leest het allemaal weer in de nieuwe week van Marieke.

Maandag

De man brengt de kinderen vandaag naar school en voor mij begint er weer een nieuwe werkweek.

Na het werk doe ik meteen een workout yoga nidra. Dit keer is het heel relaxt, want het is niet anders dan een bodyscan. Wel iets wat echt heel lekker is voor de ontspanning.

Daarna ga ik mijn weekoverzicht van week 26 afmaken, want daar ben ik gisteren niet meer aan toegekomen.

Dinsdag

Aangezien ik het weekend niet slaagde voor nieuwe sneakers, heb ik ze online besteld. Ze zijn vandaag binnen gekomen en ze zijn echt zo ontzettend gaaf.

Tussen de middag ga ik lekker een rondje wandelen. Dit blijft toch echt wel een fijn moment om te lopen. Het is precies wat ik nodig heb tussen het werken door.

Mijn olijke duo heeft voor het slapen gaan nog ontzettend veel lol met elkaar. Hoewel ze het niet snel toe zullen geven, hebben ze elkaar wel echt heel erg gemist afgelopen weekend. Maar het was voor hen ook echt wel heel erg nodig om even niet samen te zijn.

Woensdag

Vanaf deze week ga ik tot aan mijn vakantie op woensdag weer lekker naar kantoor toe. Nu kom ik er pas achter hoe zeer ik dit gemist heb, de gezelligheid van collega’s om me heen. Niks ten nadele van de man, maar na een halfjaar op elkaars lip, is even een andere omgeving best wel prettig. Overigens was dit niet mijn eigen bureau, ik heb normaliter alleen een fotolijstje en een doos tissues op mijn bureau staan. Ik ben niet van de chaos.

Tussen de middag doe ik samen met één van mijn collega’s een rondje door de stad. Wat is het toch heerlijk om hier te zijn.

‘s Avonds ga ik voetballen met of eerder tegen mijn bink. Het is echt heel erg leuk en ik scoor drie doelpunten. Helaas gaat het bij het laatste doelpunt echt mis. Ik wil schieten, maar mijn onderbeen blijft staan en ik hoor en voel een knak in mijn kuit. Gelukkig voor mij is er nog een fysiotherapeut aanwezig bij de voetbal, die er meteen even naar wil kijken. Ik heb een spierscheuring in mijn kuit, hij tapet meteen mijn kuit. Zo heb ik meer steun, maar de pijn wordt er niet minder van. Hier ben ik wel weer een poosje mee zoet als ik de fysio mag geloven.

Donderdag

Na een drukke dag op school lukt het mijn tuttebel niet om in slaap te komen en komt ze nog even lekker bij me kroelen.

Vrijdag

We gaan met zijn vieren naar het zwembad toe, want van de hele dag binnen zitten ben ik wel echt heel erg gaar geworden. Aan het einde van de zwemles wachten mijn bink en ik samen buiten op de man en mijn tuttebel.

De kinderen mochten vandaag kiezen wat ze wilden eten en uiteraard kozen ze voor het restaurant met de gele bogen. Ze hebben groot gelijk, zou ik ook gekozen hebben als ik hun was geweest.

Aangezien de man en ik vandaag elf jaar samen zijn trakteren we onszelf op sushi.

Zaterdag

Het voetbalseizoen is afgelopen, dus slapen we uit en doen we rustig aan. De kinderen willen graag verven en waar ik normaal altijd nee zeg, vind ik het nu helemaal goed. Ze zitten helemaal in hun verftekeningen.

Na het verven gaan we even naar de bibliotheek toe, want we moeten vandaag boeken inleveren. De kinderen kunnen eindelijk hun kleren van Billy en Lilly aan, dus moet ik ze wel even op de foto zetten.

De man maakt tussen de middag een heerlijk broodje carpaccio voor me klaar.

Ze huilt, maar ze lacht! Ik zit er echt even helemaal doorheen. Het feit dat ik niet veel kan en vooral op de bank zit, maakt me enorm rusteloos. Ik wil gewoon mijn rondje kunnen lopen, even een stukje fietsen of een drankje doen met vriendinnen. Maar helaas moet ik hier gewoon doorheen. Gelukkig zitten mijn krullen wel goed, dat maakt dan weer een hoop goed.

De nieuwe Miljuschka valt op de mat en ze had geen betere timing kunnen hebben nu ik niks kan. Het is zo’n ontzettend fijn magazine. En er komt ook een kerstnummer, dus daar ben ik wel echt heel erg nieuwsgierig naar.

Zondag

Vandaag viert mijn neefje, die morgen drie wordt, zijn verjaardag. We gaan er gezellig anderhalf uur op bezoek en het is wel echt heel fijn om zijn verjaardag gewoon te kunnen vieren.

Helaas eist het wel een beetje zijn tol. Mijn enkel is ondertussen ook dik en blauw, een teken dat ik helaas toch teveel heb gedaan.

Voor het avondeten maak ik Gnocchi kipovenschotel met dit keer een kleine aanpassing. Ik heb er ui en paprika doorheen gedaan. De tomaat heb ik weggelaten, aangezien de man dit momenteel niet kan eten. Het is echt weer heel erg lekker.

Ondanks de blessure die ik opliep, was het best een fijne week. We gaan ons klaarmaken voor de laatste schoolweek van het jaar en een feestweekend. Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.