Spam je blog – #2

De tweede maand van dit jaar is alweer voorbij, tijd om je blog te spammen, dit is spam je blog #2

Waarom je blog spammen?

Afgelopen maand vertelde ik al dat ik regelmatig pareltjes van blogs mis. Vier dagen werken en een gezin draaiende houden, zorgt er voor dat ik regelmatig tijd te kort kom. En dan schieten social media en blogs lezen er gewoon bij in. Daarnaast mis ik ook nog weleens wat door het o zo fijne algoritme van Instagram en Facebook. Ik vind dat zonde en daarom mag je je blog spammen op mijn blog.

Afgelopen maand

Werden er nog niet heel veel blogs gespamd, maar alle linkjes van blogs die wel werden gespamd heb ik gelezen. En ik liet er ook een reactie achter, omdat ik van interactie houd tussen bloggers en bezoekers. Het leuke van het spammen is, dat ik op deze manier ook weer nieuwe blogs leer kennen.

Blogs februari

Nu de maand februari voorbij is, ben ik weer op zoek naar jullie pareltjes van februari, die ik wellicht gemist heb. Maar die ik wel echt zou moeten lezen.

Linkje achterlaten

Om mee te doen aan spam je blog, laat je in de comments hieronder een linkje achter met jouw favoriete of meest gelezen blog van februari. Een andere blog waar je enorm trots op bent mag je natuurlijk ook delen. Eigenlijk zijn alle linkjes, die jij maar kwijt wilt, van harte welkom. Uiteraard kun je ook de linkjes delen op mijn Facebookpagina.

Geen blog

Heb je nou geen blog, niet getreurd, want ook dan kun je gewoon mee spammen. Heb je namelijk wel een blog gelezen, waarvan jij denkt dat ik die zeker moet lezen, laat het me dan ook weten. Je maakt daar niet alleen mij blij mee, maar ook de blogger in kwestie.

Kom jij een blog spammen?

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. Natascha
  9 maart 2018 / 8:26 am

  http://Www.nataschastruik.nl met heel veel koolhydraat-arme recepten en ideetjes en informatie over afvallen. Maar je had ‘m al gevonden zag ik op insta
  Groetjes
  Natascha

  • Marieke
   9 maart 2018 / 9:30 am

   Wat leuk dat je ook je blog komt spammen!
   Ik had al wel foto’s voorbij zien komen, maar niet eerder gezien dat je ook een site hebt, tot gisteren dan. Echt superhandig 🙂

  • Marieke
   9 maart 2018 / 7:40 am

   Ja zo zonde dat ze daarmee gestopt zijn. Al begrijp ik het wel

 2. 3 maart 2018 / 5:31 pm

  Zo’n goed idee, want inderdaad mis je gauw zo veel. Dus ik doe lekker mee en zoek ook de andere genoemde blogs even op want zo leer ook ik weer leuke blogs kennen.
  Ik wil mijn blog wat veranderen, meer persoonlijke verhalen ipv alleen printables en design, en schreef een reisblog en vulde voor het eerst een tag in. Beide vond ik erg leuk om te schrijven, maar ben ooooh zo bang dat niemand het wil lezen. Blogger onzekerheid haha.

  • Marieke
   3 maart 2018 / 8:57 pm

   Haha die blogger onzekerheid ken ik wel, maar het is een leuke blog hoor 🙂

  • Marieke
   3 maart 2018 / 8:56 pm

   Wat leuk dat je komt spammen 🙂

 3. 2 maart 2018 / 11:36 pm

  Altijd leuk! Ik schreef over de vele (en dat bedoel ik niet arrogant) complimenten die ik ontvang geadresseerd aan mijn zoontje. En dat die complimenten niet altijd een goed gevoel bij me achter laten. Ik vond dit een super lastig artikel om te schrijven, dus ben er trots op dat het is gelukt en dat ik er mooie reacties op kreeg.

  http://www.beineffable.com/hoe-belangrijk-is-schoonheid-voor-jou/

  • Marieke
   3 maart 2018 / 9:12 am

   Oh ik ben erg benieuwd naar je blog. Kom snel lezen.

  • Marieke
   3 maart 2018 / 9:12 am

   Ja die blogfeestjes mis ik ook hoor. Las daar toch regelmatig blogs die ik nu niet lees. Kom snel bij je lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen