Wandelende aardbei

Eet ik eindelijk geen chocola meer. Maak ik iedere dag mijn gezicht schoon. En dan nog lijk ik ineens spontaan een pukkelpuber. Ik heb er niet gewoon eentje, nee doe maar meteen een stuk of acht. Waarom? Ga weg! Ik wil mijn jeugd niet overdoen. Alhoewel… oh nee dat is een ander verhaal. Anyway…. ik zit dus vol met pukkels. 

Gewicht

Blijkbaar maakt het dus niet uit dat ik geen chocola meer eet. Oké voor mijn gewicht wel, maar voor mijn gezicht dus niet. Ik zou bijna spontaan een reep Tony’s noga gaan kopen. Gelukkig zijn die hier lastig te krijgen, kom ik dan weer goed mee weg.

Schoonmaken

En ook het dagelijks schoonmaken van mijn gezicht draagt niet bij aan een pukkelloos bestaan. Al doet het mijn huid wel echt goed, dat moet ik wel toegeven. Ga er dus ook niet mee stoppen. Sterker nog, ik vind het zelfs wel fijn om gewoon iedere avond mijn gezicht schoon te maken voordat ik op de bank plof of naar bed ga. Het wordt nog weleens wat met me. Stiekem vind ik het gewoon zonde van het beddengoed.

Redenen

Blijven er nog twee redenen over, waarom ik er zoveel heb. Ik ben óf zwanger óf de tijd van de maand komt eraan. Dat eerste is echt zo goed als onmogelijk. En het tweede is wel heel erg voor de handliggend. Maar een blik in de agenda zegt inderdaad dat het reden nummer twee zou moeten zijn. Verklaard ook meteen de zin in chocola. Stomme hormonen ook en dan krijg ik nog geen eens kunstmatige hormonen binnen.

Zijn jullie ook zo’n wandelde aardbei als jullie ongesteld moeten worden of hebben jullie dan last van andere kwaaltjes?

Liefs Marieke

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 5 april 2017 / 7:41 pm

  Herkenbaar! Wil niet klagen maar toch hebben wij vrouwen het niet altijd even makkelijk…

  • Marieke
   5 april 2017 / 8:11 pm

   Haha precies dat! Maar we klagen niet 😉

 2. 2 april 2017 / 8:02 pm

  ik ben ook een beautydrama op en rond de menstruatie. Crap wat een narigheid. Ik heb een erg droge huid maar wanneer ik ongesteld moet worden is daar ineens niets van terug te herkennen. Ben ik net een glimworm 🙁

  • Marieke
   3 april 2017 / 2:34 pm

   Oh ja dat herken ik inderdaad ook wel. Balen is dat he.

 3. 31 maart 2017 / 9:08 pm

  Ik heb nu een pukkel. Vanwege menstruatie. Bléh. En ik ben verder pukkel loos door de Diane 34. Anders was ik nu miss grindtegel.. hihi

  • Marieke
   31 maart 2017 / 9:59 pm

   Die had ik ook ooit maar moest er mee stoppen van de huisarts ivm evt onvruchtbaarheid.

 4. 31 maart 2017 / 6:58 pm

  …ja helaas herkenbaar midden in de maand dan ben ik ineens ook weer een puber van 40

  • Marieke
   31 maart 2017 / 9:58 pm

   Bizar toch dat dat dus nooit verdwijnt

 5. Patty
  31 maart 2017 / 4:05 pm

  Trek in chocola heel herkenbaar tijdens de cyclus! En frietjes. Of alles overbakken met kaas. Allemaal rare dingen die ik tijdena de cyclus heb. Tegenwoordig kan ik er de klok op zetten. de laatste maanden heb ik extreme pijn rond de dag van mijn eisprong en uiteraard tijdens de menstruatie. Maar we klagen niet, want ondanks dat ik slecht tegen die zogenaamde vrouwelijke hormonen kan, krijg je erdoor wel het mooiste wat er bestaat (hopelijk dan)

  • Marieke
   31 maart 2017 / 9:58 pm

   Oh blegh dat zijn de ergste klachten die je kan hebben. Dat is echt niet prettig.
   Haha die vreetbuien herken ik wel hoor

 6. 31 maart 2017 / 2:53 pm

  Ow bahhhh vervelend!!!
  Ik hem een Implanon staafje in m’n arm waardoor ik geen last er meer van heb
  Gelukkig 🙂
  Stomme vrouwen dingen !! Succes!!

  • Marieke
   31 maart 2017 / 9:56 pm

   Dat is wel fijn, maar zijn ook hormonen toch? Want dat is juist waarom ik niks meer gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen