De week van Marieke 23-2020 – balkon pimpen, datenights en Monkeytown

Week 23 stond in het teken van eigenlijk heel veel. We pimpten eindelijk ons balkon, ik had twee datenights en ik deed iets, waarvan ik een halfjaar geleden niet had verwacht dat ik dat weer zou doen. En ik ging naar Monkeytown met mijn olijke duo, want met aangescherpte maatregelen mag dat ook weer.

Maandag

Vandaag hoeven we helemaal niets of nou ja niets, de man zet wel de nieuwe loungeset in elkaar. En daarna mag ik los gaan met kussentjes van onder andere Winkeltje van Anne en Action. Ik ben echt superblij met het eindresultaat. Had er wel op gehoopt, maar nooit verwacht dat het ook echt zo tof zou worden. Alleen nog een plant of boompje erbij en dan is het helemaal af.

De kinderen hebben lekker geknutseld en spelen doktertje. Heerlijk om te zien hoe fantasierijk ze hierin zijn en wat ze dan maken om het te kunnen spelen. Overigens maakten ze ook nog mondkapjes, maar dat was wat lastig met drinken.

Als ik ’s avonds tijdens het eten aan mijn tuttebel vraag wat ze voor haar verjaardag wil, krijg ik weer antwoord van een vijftienjarige in plaats van van een vijfjarige.

Dinsdag

De ochtend begin ik lekker sportief. Ik ga namelijk een rondje hardlopen. Iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden na de Harbourrun in oktober. Daarna heb ik namelijk nooit meer mijn hardloopschoenen aan gehad. Maar ineens begon het weer te kriebelen. En hoewel ik hardlopen nog steeds niet leuk vind, was het wel heerlijk om te doen.

Na de lunch ben ik de kinderen even kwijt. Maar als ik ze ga zoeken, zie ik ze ineens op het balkon zitten waar ze allebei een boek lezen. Ze genieten net zo van dit nieuwe hoekje als ik.

Woensdag

Het voordeel aan thuiswerken, je kunt gewoon een korte broek aan en daar maak ik dan ook volop gebruik van.

Vandaag is de een na laatste dag dat ik de kinderen mag begeleiden met huiswerk maken. Vanaf maandag mogen ze, na twaalf weken thuis, weer lekker de hele week naar school toe. En hoewel we echt wel een ritme hadden gevonden, ben ik daar toch wel heel erg blij mee.

Mijn tuttebel is de afgelopen weken wel echt heel erg gegroeid. Niet dat ik nu zo goed ben in lesgeven, maar meer omdat ze heel veel werkjes gemaakt heeft van groep 3. Ze is daar ook echt wel aan toe nu.

’s Middags word ik door mijn bink verwend met een flinke bak met fruit, die ik samen mag delen met mijn tuttebel.

De man is vanavond weg en zo heb ik lekker wat me-time als de kinderen op bed liggen. Omdat het nog lekker is buiten, kruip ik met de laptop en een beker thee op de loungebank op het balkon. Ik kijk de nieuwste aflevering van De Bachelorette.

Donderdag

Word ik verrast door een lieve vriendin. Ze heeft een pakketje opgestuurd met kalenderblokken, waar zij niks meer meedeed, maar die hier erg welkom zijn.

Coolblue komt aan het eind van de middag de nieuwe wasmachine brengen. En ik ben als een kind zo blij met de wasmachine. Eindelijk heb ik voor mijn gevoel een volwassen wasmachine. Enige jammere is wel dat ik nu een wastoren heb, want op een paar centimeter na, passen de wasdroger en wasmachine niet naast elkaar. Niet de beste foto trouwens, maar who cares.

Vrijdag

Komt mijn gewonnen pakketje van Sarah binnen. Ik word enorm verwend met stickers, kaartjes, zakjes en nog veel meer.

Ik heb ’s avonds een datenight met mijn vriendin. We gaan bij ons thuis Maleficent 2 kijken, want die staat inmiddels op Disney plus. Wat een geweldige film is dat zeg en dat zeg ik niet alleen omdat Angelina Jolie Maleficent speelt.

Zaterdag

Mijn bink mag vandaag weer trainen en omdat wij daar niet bij mogen zijn, maakt de trainer dit keer foto’s van hoe de jongens trainen. Superleuk!

Na het middageten ga ik naar Intratuin toen, waar ik even heerlijk ga shoppen. Uiteindelijk kom ik thuis met een olijfboompje voor op het balkon. Als we niet naar Italië kunnen, halen we Italië wel naar Nederland toe. Van Blond Amsterdam koop ik eindelijk de snackschaal die ik al heel lang wil hebben. En van Riverdale koop ik sfeerlichtjes voor op de tafel van de loungeset. Maar waar ik echt blij van word, de ananasplant. Vorige week zag ik die bij vrienden op de kast staan en toen werd ik er meteen verliefd op.

Di-rect en een datenight met de man, beter kan mijn avond niet worden. Ook al is het dan gewoon thuis op de bank. Ik geniet volop van het live stream concert van de mannen. Zoals altijd is het weer steengoed. Kan niet wachten om ze weer in het echt te kunnen zien. Gelukkig kan ik me wel alvast verheugen op 4 juli, want dan geven ze weer een live stream concert.

Zondag

Monkeytown is weer open op reservering en daarom gaan we daar op zondagochtend al lekker op tijd heen. Kunnen de kinderen mooi even uitrazen en ik lekker chillen, want door de coronamaatregelen is het er nu lekker rustig.

Verder maak ik nog een mooi stickersetje voor iemand die het heel erg kan gebruiken.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen