Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye August – Tijd voor een terugblik op de maand augustus 

Wat was de maand augustus een heerlijke maand. En wat vloog de tijd weer, konden we het nog maar terugdraaien. Daarom neem ik je graag nog even mee terug naar wat we allemaal deden. 

Vakantie

Uiteraard stond de maand augustus in het teken van onze vakantie. Wat was het, ondanks het mindere weer, fijn in Duitsland. Heerlijk om lekker twee weken samen te zijn en te genieten van niks moeten. En ook de derde week hebben we ons prima vermaakt met uitstapjes naar de dierentuin en de bioscoop, maar ook gewoon met niks doen.

Bril

Al maanden riep ik dat ik een nieuwe bril wilde hebben, omdat er op mijn bril allemaal krassen zaten. Dus kocht ik eindelijk een nieuwe bril en ik ben er echt heel erg blij mee.

School is weer begonnen

Inmiddels heeft Luca er al weer bijna twee weken school op zitten. Hij begint dit jaar in een combinatieklas groep 1-2 bij een hele lieve juf. Ik ben erg benieuwd wat dit schooljaar gaat brengen. Luca heeft het in ieder geval naar zijn zin nu hij weer met zijn vriendjes kan spelen.

Creatief

Uiteraard was ik ook deze maand weer lekker creatief. Ik begon aan een deken voor Giulia in allerlei kleuren. En ook ging ik verder met het aankleden van Giulia’s kamer.

Werk

Ik werkte de laatste dagen bij mijn werkgever. En sloot daarmee een bijna twee jaar durend boek. Op naar een nieuwe fase in mijn leven, met een nieuwe baan, in een branche waar mijn hart echt ligt.

Bioscoop

Manlief en ik brachten in onze vakantie nog een bezoekje aan de bioscoop. We keken er naar de film The Hitmen’s Bodyguard. Echt een aanrader als je van actie en humor houdt.

Mijn blog

Zag ik langzaam qua bezoekersaantallen weer groeien. En deze maand bezochten er alweer meer mensen mijn blog dan vorige maand.

Vooruitblik september

Ik ben heel erg benieuwd wat september gaat brengen. Hoe mijn nieuwe baan me gaat bevallen en hoe mijn kindjes het gaan doen met een dag extra opvang. En hoe ik het vind om van drie naar vier dagen werken te gaan. En met een hele leuke blog met winactie in het verschiet, ben ik erg benieuwd wat mijn bezoekersaantallen in september gaan doen. Maar dat lees je natuurlijk allemaal in de terugblik van september.

Wat was jullie hoogtepunt van augustus?

Alle afbeeldingen en teksten die op mariekeblogt.nl geplaatst worden, zijn eigendom van mariekeblogt.nl en mogen niet zonder toestemming, op welke manier dan ook, worden gebruikt door derden.

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 3 september 2017 / 8:02 am

  Heerlijke maand! Op naar een nieuwe uitdaging, succes met je nieuwe baan

  • Marieke
   3 september 2017 / 6:21 pm

   Dat was het zeker! Dank je wel, komt vast goed 🙂

 2. 3 september 2017 / 5:41 am

  Spannend dat je gaat beginnen met je nieuwe baan. Hopelijk geeft het je nieuwe energie! Succes alvast met jullie draai weer te gaan vinden de komende maand!

  • Marieke
   3 september 2017 / 6:23 pm

   Dat hoop ik ook, want dat was inderdaad wel het doel, meer positieve energie dan negatieve energie.
   Dank je wel, is voor ons allemaal een verandering dus ben benieuwd hoe snel we onze draai gevonden hebben.

  • 2 september 2017 / 3:45 pm

   Van de school bedoel ik! Hier is de school vrijdag terug begonnen… ook weer ff wennen.

   • Marieke
    3 september 2017 / 6:24 pm

    Ja bizar hoe hard dat gaat he. Oh wat lekker dat jullie op vrijdag beginnen. Even alvast een beetje wennen en dan ‘s maandags vol aan de bak.

 3. 2 september 2017 / 1:47 pm

  Klinkt als een heerlijke maand Marieke!
  Augustus was voor ons ook vakantie!

  • Marieke
   2 september 2017 / 3:16 pm

   Ja dat was het ook 🙂

 4. 2 september 2017 / 1:02 pm

  Vier dagen is wel pittig Marieke. Maar als je nu echt iets doet waar je hart ligt, is het wellicht beter te doen. Veel succes ermee meid, aanstaande maandag!!!

  • Marieke
   2 september 2017 / 3:15 pm

   Vier dagen is inderdaad heftig, maar ik hoop dat het me weer positieve energie gaat geven in plaats van negatieve energie, zoals de afgelopen tijd. Dank je wel! X

 5. 2 september 2017 / 5:56 am

  Leuk maandje zo! En die bril staat je goed! Hier gaat onze oudste pas aankomende maandag naar school. Hij is er echt weer aan toe! (En mama ook )

  • Marieke
   2 september 2017 / 3:13 pm

   Dank je wel! Haha dat er aan toe zijn is heel herkenbaar 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.