Van overhemden en truien, naar t-shirts en polo’s – review

Jeeeeuj de lente is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor rokjesdag en korte mouwen. Overhemden en truien verruilen voor t-shirts en polo’s. Tenminste als het weer dan ook een beetje meewerkt natuurlijk, want dat laat voor nu nog wat te wensen over. 

Rokjesdag

Uiteraard denken de meeste mensen bij lente meteen aan de zon en rokjesdag. Heerlijk hoor, ik kan zelf namelijk ook niet wachten tot ik mijn, nog net niet lichtgevende, benen bloot kan stellen aan de koperen ploert. Helaas laat die laatste nog even op zich wachten en zal ik het mijn omgeving voorlopig nog niet aan doen om mijn blote benen te showen.

Vergeten

Maar niet alleen wij vrouwen zijn gek op warmer weer, maar mannen natuurlijk ook. En ja zij genieten ook van onze rokjesdag, misschien nog wel meer dan wij. Maar laten we vooral hun garderobekast niet vergeten. Overhemden en truien met lange mouwen kunnen in de kast blijven liggen, t-shirts en polo’s mogen weer gezien worden.

Lacoste

De man heeft een zwak voor merkkleding als het om zijn eigen kleding gaat. Zijn gedeelte van de kast ligt er dan ook vol mee. En ik snap hem wel, het blijft heel vaak gewoon langer mooi en draagbaar. De polo’s die in de kast liggen zijn dan ook niet zo maar polo’s, maar meteen die van Lacoste. De polo’s worden voornamelijk gedragen in de lente, omdat de man het dan nog vaak te fris vindt voor de t-shirts die ook in zijn kast liggen. Hij was dan ook erg blij en verrast toen hij een mooie polo van Lacoste kreeg van Hemdvoorhem.

Poloshirt

De polo van Lacoste, die de man kreeg is een slimfit polo in de kleur marineblauw. De kleur sprak me vooral heel erg aan, omdat bij deze kleur zijn grijsblauwe ogen mooi uitkomen. Iets waar ik dan weer naar kijk. Daarnaast vind ik slimfit altijd net even wat mooier staan dan de wijde, niet getailleerde varianten. Deze slimfit polo’s hebben een mooie pasvorm en vallen ook nog eens goed op maat. En waar je bij de vrouw best wat curves mag zien, vind ik dat dat bij mannen ook zo mag zijn. Waarom zouden ze niet een beetje body laten zien van zichzelf.

Wat vindt de man van de polo?

Het feit dat hij de polo van Lacoste kreeg toverde een glimlach op zijn gezicht, want wederom wist ik hem er mee te verrassen. Zelf vindt hij de polo ook erg mooi en kan dan ook niet wachten tot het mooier weer is en hij hem vaker kan dragen in plaats van alleen maar voor de foto.

Ben jij team merkkleding of team merkloos? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Deze blog kwam tot stand middels een samenwerking. Echter heeft dit geen invloed op onze mening.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen