Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Unboxing – Mama Me-time Kit – Elke dag Moederdag

Een aantal weken geleden kon je al lezen dat er een nieuwe Mama Me-time Kit te bestellen was. Het wachten werd deze week weer beloond, want de kit kwam binnen en de unboxing daarvan moet ik natuurlijk wel echt met jullie delen. In deze blog laat ik je zien wat er allemaal in het Elke dag Moederdag verrassingspakket zit.

Moederdag

Voor de één een commercieel iets en pure onzin, voor de ander echt een momentje waarop ze genieten van de verwennerij waar kinderen en partner voor zorgen. Ik behoor echt tot de laatste groep. Ik vind het heerlijk om knutsels en zelfuitgezochte cadeautjes van de kinderen en de man te krijgen, ondanks dat moederdag sinds 8 mei 2016 een wat beladen dag is. Maar ja iets met beter verwend dan verwaarloosd. De Mama Me-time Kit – Elke dag Moederdag is ook echt pure verwennerij voor iedere moeder.

Elke dag Moederdag

De Elke dag Moederdag kit van Multimama is weer met heel veel liefde samengesteld door Mary-Lou. Ook nu kun je weer zien dat er over ieder cadeautje echt is nagedacht. Deze keer is het zelfs enorm gepersonaliseerd door dat er iets in zit wat te maken heeft met je voornaam. Daarnaast zit er altijd nog een kaartje bij. Dit keer was het een kaartje met een uitspraak over ouderschap en een hoeslaken. Een uitspraak die menig ouder wel bekend voor zal komen.

Verwonder wandeling

Het eerste cadeautje wat ik open mocht maken bevatte een doosje met daarop Verwonder Wandeling. Aangezien ik wandelen echt heerlijk vind om te doen, is corona toch nog ergens goed voor, want ik verafschuwde wandelen voorheen, was ik heel erg nieuwsgierig naar wat er in het doosje zou zitten. De Verwonderwandeling maakt van iedere route een verrassing. De aanwijzingen, quotes en opdrachten op deze 46 kaartjes dagen je uit om van de gebaande paden af te wijken. Stap uit je hoofd en laat je zintuigen het werk doen. Wie met verwondering om zich heen kijkt, ontdekt de meest bijzondere dingen. Met deze kaartjes kom je tot mooie inzichten, verrassende gesprekken en heel veel ontdekplezier. Ik heb nu al zin om weer te gaan wandelen en iedere dag zo’n kaartje uit de stapel te trekken.

Numerologie

Cadeautje twee is een brief. In deze brief wordt meer verteld over Numerologie, de leer van getallen. Nu ben ik niet zo goed met getallen, dus laat ik dat graag aan een ander over, maar het verteld heel veel over wie je bent en hoe je je gedraagt tegenover jezelf en anderen. Daarnaast kan het focusgetal alles vertellen over wie je bent. Op de foto hieronder kun je lezen wat focusgetal 8 over mij zegt. In grote lijnen komt dit zeker wel overeen en dat vind ik wel echt heel erg bijzonder. Al zie ik de onderste regels zelf niet zo hoor, heb helemaal niet het idee dat er mensen zijn die tegen me op kijken en als dat wel zo is, dan hoor ik dat graag. Dat is dan weer goed voor mijn ego 😉

Chocolade stelt geen lastige vragen, chocolade begrijpt

Bij het lezen van de tekst op het kaartje werd ik al helemaal blij. Zoek chocola op in het woordenboek en je ziet mijn naam er achter staan. Ik ben namelijk echt een chocoholic. Kleine deceptie dus toen ik het derde cadeautje openmaakte. Overigens was dat maar van korte duur, want er zat wel echt een heel gaaf notebook van Tinne + Mia in met de naam chocolate. Dit chique notitieboek heeft een linnen kaft en bevat 160 pagina’s waarvan 1/2 lijntjes, 1/4 blanco en 1/4 stipjes. Je kunt hier dus ook prima een bullet journal van maken.

Note to self

In de envelop van cadeautje vier zit een kaartje met een ontzettend sterke tekst. Sinds mijn burn-out doen dit soort teksten enorm veel met me. Juist omdat het de ogen opent dat je niet altijd maar door hoef te gaan, je niet alle ballen hoog hoeft te houden. En als er eentje valt, dat niet meteen een groot probleem is, maar juist ook een enorme verademing kan zijn. Het kaartje heeft een mooi plekje gekregen in de boekenkast, zodat ik het regelmatig nog eens even kan lezen als ik wat minder lekker in mijn vel zit.

Lovebom Seedbom

Zijn we al weer aangekomen bij het allerlaatste cadeautje de Lovebom Seedbom. De granaat is gemaakt van biologisch afbreekbaar zetmeel en gevuld met een explosieve mix van organische compost en wilde bloemzaden. In deze bloemenbom zitten vergeet-me-niet zaadjes. Vergeet-me-nietjes staan bekend om hun mooie blauwe kleur en staan symbool voor trouw en voortdurende liefde. Dit bommetje gaan we binnenkort dus maar eens even planten!

Wederom ben ik oprecht verrast door Mary-Lou. Het pakket is weer zo ontzettend mooi en ik kan niet wachten tot ik kan gaan wandelen met de kaarten, in mijn notitieboek kan gaan schrijven en het bommetje kan gaan planten. Ken jij de producten al die in deze kit zaten? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.