Zingende Rainbow Dash – My Little Pony – review

Vroeger was ik helemaal wild van My Little Pony’s. Ik had er genoeg en speelde er erg graag mee. Helaas heb ik van mijn eigen collectie My Little Pony’s niks meer, des te leuker dat mijn tuttebel en ik ze samen mogen reviewen, helemaals als ik zie hoe leuk Giulia ze vindt. Vooral Rainbow Dash is haar favoriet.

My Littly Pony

De My Little Pony’s hebben in de loop van de tijd wel een metamorfose ondergaan. En zijn zoveel mooier dan toen ik er vroeger mee speelde. Er zijn inmiddels ook veel meer varianten verkrijgbaar dan toen, zo heb je de zwemmende Pinkie Pie, kaphoofden en de zingende Rainbow Dash.

Rainbow Dash

Van Hasbro, de producent van onder andere Nerf, kregen we de zingende Rainbow Dash. Aangezien Giulia deze heel graag voor Sinterklaas wilde hebben, kwam dat natuurlijk supergoed uit. Stiekem vind ik deze zingende pony ook wel supercool. Zeker met die gave zonnenbril op haar neus en haar mooie gekleurde manen. Het feit dat ze dan ook nog liedjes kan zingen, wat Giulia zelf ook heel graag doet, is natuurlijk geweldig. En met de microfoon die er bij zit, kan ze samen met Rainbow Dash zingen, de perfecte combinatie voor mijn tuttebel.

Liedjes

Rainbow Dash zingt 5 verschillende liedjes. Kan jouw kind al lezen? Dan is het meegeleverde boekje met de vijf songteksten hartstikke handig om mee te zingen. Uiteraard kun je ook zelf mee doen en je kind op die manier de tekst leren.

Zinnetjes

Naast de liedjes, zegt Rainbow Dash ook diverse zinnen. Het geluid van de zinnetjes kan worden onderbroken door de coole zonnenbril omhoog te doen. Doe je de bril weer omlaag dan gaat Rainbow Dash weer gewoon aan.

Tweetalig

Rainbow Dash is tweetalig. Zo kun je zowel de liedjes als de zinnetjes in het Nederlands en het Frans beluisteren.

Wat vindt mijn tuttebel van de zingende Rainbow Dash?

Rainbow Dash is in de ogen van mijn tuttebel echt één van de leukste cadeaus die ze heeft gekregen van Sinterklaas. En gelijk heeft ze, want naast stoer is ze ook enorm cute. En dat ze liedjes zingt, valt hier sowieso enorm in de smaak. Die microfoon is trouwens wel echt een hit. Daar worden de meest uiteenlopende liedjes door gezongen, al dan niet met de tekst van Rainbow Dash.

Aanrader

Mocht je voor de kerst nog een cadeautje nodig hebben voor jouw moppie, dan is dit echt wel een aanrader om onder de kerstboom te leggen.

Hebben jullie My Little Pony’s in huis? Ik lees het graag hieronder.

Volg me op Pinterest, Facebook en Instagram.

In deze blog wordt gebruik gemaakt van affiliate links, meer informatie hierover vind je terug in de disclaimer.
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen