Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuwe Action, nieuwe shoplog – never not shopping #19

We hebben er weer een nieuwe Action bij. En ik zou ik niet zijn, als ik daar niet eens een kijkje zou nemen. Dus ging ik er helemaal alleen op uit, heel naar ook, om te shoppen en kijken hoe deze winkel eruit ziet. En uiteraard deel ik al mijn aankopen met je in deze nieuwe shoplog.

Niks nodig

Om te kunnen shoppen bij Action, heb ik niet per definitie een lijstje nodig met artikelen die ik echt moet hebben. Al had ik die natuurlijk wel, want als je naar de Action gaat, kom je altijd met meer thuis dan de bedoeling was. Zo ook dit keer natuurlijk.

Nieuwe Action

De nieuwe Action moest ik natuurlijk bezoeken. Zo kwam ik er achter dat deze winkel echt enorm ruim is opgezet, ontzettend netjes is. De schappen zijn echt nog helemaal opgeruimd en er is nog volop voorraad aanwezig. Dus je kunt hier naar hartelust shoppen. En nu ook maar hopen dat deze Action ook zo blijft. Goede reden omdat nog eens te gaan checken over een tijdje 😉

Stickers en luxe papier

Als stationery addict kan ik natuurlijk niet zonder iets thuiskomen. Zo vond ik dit keer hele leuke chipboard stickers, die ik wil gaan gebruiken voor mijn invulboeken van Studio Ins & Outs. Er zouden vijf varianten zijn, maar ik vond er maar drie.

Ook vond ik nog sticker sheets, die ik wel als achtergrond wil gebruiken in de invulboeken en een blok met luxe papier. Hierin zitten ondere andere vellen met hele gave printjes, maar ook folie en stickers.

Tissue tape

Voor dezelfde invulboeken kocht ik ook dubbelzijdig tissue tape. Ik wil dit graag uitproberen in plaats van de lijmbolletjes, en fotoplakkers, omdat dit denk ik minder snel loslaat. Daarnaast wil ik graag stickers van Henzo, maar die zijn momenteel slecht te leveren. Dus ik vestig mijn hoop hier even op.

Letterbord

Want ja die had ik nog niet genoeg 😉 Maar ik was al heel lang op zoek naar een roze. En voor 3,95 euro vond ik deze nu bij de Action. Superhandig om te kunnen gebruiken voor mijn blog. En met drie kleuren kan ik nu aardig afwisselen.

Knijpers

De leidsters van de bso brachten me op een idee voor knutselen met de kinderen. Dus kocht ik houten knijpers hiervoor. Nu nog lekker een poosje Pinterest afstruinen op zoek naar leuke ideetjes.

Drogisterij

Uiteraard nam ik ook nog wat mee van de drogisterij afdeling. Zo kocht ik een pot dagcrème van l’Oreal. De vorige keer nam ik deze ook al mee en die is zo goed bevallen, dat ik hem voor de 5,95 euro weer mee nam. Daarnaast kocht ik nog drie pakjes Libresse. Je betaalt er gewoon een stuk minder voor dan in de winkel, zelfs als er maar tien in zitten.

Dat waren mijn aankopen deze keer. Wanneer ben jij voor het laatst naar de Action geweest? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 28 februari 2019 / 12:23 pm

  Vorige week vrijdag geweest. Kocht er ook weer veel te veel had er een leuk rugtas je gezien voor chloë dus samen met haar shoppen. Tas dus meegenomen voor de zwemles. Maar ook super mooi boxkleed voor Raff en nog wat hydrofiel doeken.
  Jij bent ook weer goed geslaagd. Leuk!

 2. MarjonS
  27 februari 2019 / 6:24 pm

  Leuke aankopen!

  • Marieke
   Auteur
   27 februari 2019 / 7:28 pm

   Dank je wel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.