Bioscoop – samen of met de kinderen

De bioscoop, sinds we er eentje hebben hier in de stad, kom ik er echt heel graag. En ga ik graag met manlief of de kinderen een filmpje pakken. Al gebeurt dat eerste minder vaak dan het laatste.

Bioscoop Kinepolis

Wij hebben hier in de stad Kinepolis zitten. Geen megabioscoop met tig zalen, maar met haar zes zalen toch nog best groot. Wat ik persoonlijk erg prettig vind, omdat ik van kleinschaliger houdt. Daarnaast hebben ze ook wel echt hele grote bioscopen. Het beeld en geluid en de comfortabele stoelen zijn wel echt super. En uiteraard worden er de nieuwste films gedraaid. Naast het feit dat het in de buurt is, komen we er ook graag, omdat ze er ook events verzorgen. Zo zijn er onder andere Ladies Nights, Kids Weekend, Bier, Burgers en Blockbusters en Kleuterbios.

Nieuwste films

Momenteel draaien er aardig wat nieuwe films, waaronder Bob de Bouwer en de Megamachines, waar wij vorige week naartoe mochten. Maar ook Black Panther en Bankier van het Verzet, waar ik graag met Erik heen wil, draaien er momenteel.

Ladies Night

Ladies night, een avond speciaal voor vrouwen. Met een welkomstdrankje, leuke stands met allerlei accessoires, fashion en beauty. Ook worden er hele leuke prijzen verloot en ontvang je een goodiebag. En uiteraard wordt de nieuwste romantische (comedy) film gedraaid. Op 4 en 18 april kun je in Kinepolis terecht voor de ladies nights van Lady Bird (alleen in Cinerama Rotterdam) en De Matchmaker.

Kids Weekend

Tijdens een kids weekend worden er kinderfilms uitgelicht. Het eerste volgende kids weekend zal plaatsvinden in het weekend van 24 maart. Van 10:00 – 17:00 worden er op zaterdag en zondag allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en worden ze deze keer getrakteerd op de nieuwste film van Pieter Konijn.

Bier, Burgers en Blockbusters

De naam zegt het stiekem al natuurlijk, maar speciaal voor mannen is er ook een avond georganiseerd. Een speciale Dude Day, ter ere van The Dude uit The Big Lebowski, op maandagavond. De mannen kunnen dan de nieuwste blockbusters zien onder het genot van een biertje en een burger voor slechts 1 euro per stuk. De eerst volgende BBB avond is op maandag 14 mei.

Kleuterbios

Ook voor de kleintjes zijn er speciale filmochtenden. Tijdens deze voorstellingen wordt het geluid wat gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan, zodat het niet te spannend is voor ze. Na afloop krijgen ze een heus filmdiploma. De eerste volgende kleuterbios zal op 8 april plaatsvinden met de nieuwste film van de klushelden Buurman&Buurman.

Wanneer ben jij voor het laatst naar de film geweest? En met wie ga je dan naar de bioscoop?

Dit blog kwam tot stand middels een samenwerking.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 20 maart 2018 / 11:58 am

  De laatste keer gingen we met de kinderen. Maar die van mij zijn tieners, dus dan is het natuurlijk een stuk makkelijker.

  • Marieke
   20 maart 2018 / 9:08 pm

   Dat is inderdaad heel anders, maar niet minder leuk 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen