Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Unboxing verrassingspakketje – never not shopping #3

Zoals jullie weten heb ik een zwak voor kaartjes, posters en stationery. Ik had me voorgenomen om deze maand niks te kopen, maar ja als Anne van WinkeltjevanAnne dan weer met verrassingspakketjes aan komt zetten, kan ik me toch niet inhouden. En na het succes van de vorige keer, zal de unboxing nu ook weer plaatsvinden op mijn blog.

Unboxing

Net als de vorige keer wil ik de inhoud graag met jullie delen. Ik kan al verklappen dat Anne er al heel veel bij heeft gedaan van haar nieuwe collectie. En daar word ik wel heel erg blij van.

Poster, kaartjes en labeltjes

Voor de Valentijnsactie gebruikte ik veel kaartjes, dus de zes kaartjes in het pakket zijn zeer welkom. Kan ik weer mensen blij maken met mooie teksten. Uiteraard is de tuttebelkaart voor mijn eigen tuttebel. De tekst van de a4 poster is ook wel heel mooi, want hoe vaak kijken we nu eigenlijk echt om ons heen. En de minikaartjes en labels ga ik ook nu weer gebruiken voor cadeautjes of swaps.

Stationery

Als ik denk aan monochrome, dan denk ik niet alleen aan zwart wit, maar ook aan pijltjes. Ik vind pijltjes altijd wel leuk, maar in combinatie met washitape is het gewoon tof. Met wat verjaardagen in het verschiet zijn de cadeauzakjes ook echt een uitkomst. Zo is bijvoorbeeld geld geven ineens een stuk minder saai. Eén van de leuke stickers om het zakje dicht te plakken en je bent klaar. Ik zou er heel blij van worden. Saaie dingen doen wordt een stuk minder saai met dit leuke notebook. Zie je dat a5 schriftje, daar word je toch vrolijk van? En niet alleen vandaag hoor.

Heb jij ook al eens een verrassingspakket van WinkeltjevanAnne besteld of bij een andere webshop? Ik lees het graag in de comments, maar je mag natuurlijk ook je reactie achterlaten op Facebook of Instagram.

Dit blog is niet tot stand gekomen middels een samenwerking.

Volg:
Delen:

4 Reacties

  • Marieke
   16 februari 2018 / 6:49 am

   Ja ben ook weer erg blij met de inhoud

 1. 14 februari 2018 / 1:42 pm

  Wat een leuk pakket, vooral dat schriftje ja ikzelf emheb nog nooit een verrassingspakket besteld maar dit is echt wel leuk!

  • Marieke
   16 februari 2018 / 6:48 am

   Ja he, leuk ook voor handletteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.