Mama Me-time kit – Doe het lekker zelf

Wat kreeg ik een hoop leuke en positieve reacties op Instagram over de Mama Me-time adventskalender van Multimama. Helaas voor alle moeders die de kalender ook wilde hebben, was deze adventskalender enkel te verkrijgen als pre-order en daarom grepen er heel wat moeders mis. Maar nu het nieuwe jaar is begonnen, is er ook een nieuw kwartaal aangebroken. Tijd voor een nieuwe Mama Me-time Kit dus. Wil je meer over deze kit weten? Lees dan snel verder.

Mama Me-time adventskalender

Van de drie adventskalenders die ik had in december, paste de Mama Me-time Kit adventskalender eigenlijk het allerbeste bij me. Deze hele adventskalender stond namelijk in het teken van bewust offline zijn. Door bewust offline te zijn ben je je bewuster van je gezin, maar vooral ook van jezelf. Perfect dus voor een hectische en toch soms best stressvolle maand als december. De quotes en suggesties die dagelijks voorbijkwamen raakten allemaal een gevoelige snaar bij me en zette me echt aan het denken. Daarnaast zaten er wel echt heerlijk verwenmomentjes bij, waar ik nog steeds met een goed gevoel op terug kijk. December ligt inmiddels alweer ver achter ons en is het tijd om verder te gaan.

Zelfzorg

Januari is de maand om na te denken over hoe we in het leven staan en wat we nu eigenlijk allemaal wel willen. Wij, moeders, hebben nog al de neiging om ons zelf weg te cijferen, voor ons gezin, familie, vrienden, maar zeker ook voor onze werkgever. Het is daarom van belang dat we juist momenten voor ons zelf pakken en goed voor ons zelf zorgen. Deze zelfzorg is belangrijk om weer helemaal op te kunnen laden, zodat we een leuker mens zijn voor onze omgeving, maar ook voor onszelf.

Doe het lekker zelf

Met de Mama Me-time Kit springt Mary-Lou van Tijd voor Mama in op de behoeften die wij hebben aan zelfzorg. De kit kan je handvatten geven om te zorgen dat je leert om tijd vrij te maken voor zelfzorg. Daarnaast werkt de kit ook nog eens enorm inspirerend door de fijne producten die met veel liefde en zorg voor je zijn uitgekozen. Allemaal met maar één doel, een betere versie van jezelf worden door goed voor jezelf te zorgen. Helaas weet ik niet wat er in de kit zit, maar Mary-Lou gaf me al wel wat hints, die ik natuurlijk graag met je deel. Zo is het thema dit keer Doe het lekker zelf en kun je onder andere dit verwachten;

  • een doe het lekker zelf project geschikt voor iedereen
  • een doe het lekker zelf drankje met of zonder alcohol
  • nog meer leuks, moois en fijns om een moment voor jezelf te creëren

Per kwartaal

De Mama Me-time Kit is een verrassingspakket en wordt vier keer per jaar uitgebracht. Ieder kwartaal een andere thema, maar altijd met maar één doel zorgen dat je meer doet waar je heel erg blij van wordt. De kit is er in twee varianten. De mini-variant voor 35 euro en de maxi-variant voor 50 euro.

Voorverkoop

Nieuwsgierig geworden naar deze Doe het lekker zelf Mama Me-time Kit? De voorverkoop van de Mama Me-time Kit Doe het lekker zelf editie is van 14 januari tot en met 21 januari. Alle kits worden in de week van 8 februari verstuurd. Heb je meteen een mooie cadeautip voor je partner voor Valentijnsdag. Je kunt er natuurlijk ook iemand anders heel erg blij mee maken.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen