Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Stekkie Surprise – Plant Rebelz

Het nieuwe jaar is inmiddels volop aan. De kerstboom is weer opgeruimd en toen was het ineens wel heel erg kaal in huis. Maar wat nu? De tuincentra zijn dicht en online meteen een grote plant bestellen, terwijl je niet zo thuis bent in planten is misschien wel meteen wat veel van het goede. In deze blog kun je daarom meer lezen over de stekkie surprise van Plant Rebelz.

Plant Rebelz

Plant Rebelz is de online plantenwebshop waar ze rebelse planten verkopen. Hier kun je terecht voor zeer uiteenlopende grote kamerplanten zoals Monstera’s, Alocasia’s, Philodendrons, Caladiums en Ficussen. Naast deze grote planten verkopen ze er ook stekkies van zo’n beetje alle rebelse planten die ik net al opnoemde. Voor een echte happy plantmom zoals ik is deze webshop dus echt heaven on earth.

Stekkie box

Al eerder kreeg ik van Plant Rebelz de stekkie box, waarin vier hele gave stekkies zaten. Deze stekkies zijn inmiddels aardig aan het groeien en hebben zo nu en dan ook al nieuwe bladeren gegeven. Het zijn nog geen grote kamerplanten, maar van mij hoeft dat ook nog niet. Net als met kleine kinderen geniet ik er nog graag van dat ze klein zijn en nog op mijn urban jungle ladder passen.

Stekkie surprise

Naast de stekkie box heeft Plant Rebelz ook de stekkie surprise. In tegenstelling tot de stekkie box is dit slechts een eenmalige surprise box, die je kunt bestellen voor €24,50. De stekkies zijn uiteraard een verrassing, maar op die manier is het wel leuk om aan je eigen urban jungle te beginnen of deze uit te breiden met planten waar je in een tuincentrum waarschijnlijk gewoon aan voorbij loopt.

Mijn stekkies

Ik kreeg een stekkie surprise. Alleen het openmaken van het brievenbuspakketje was al een feestje. De confetti kwam me tegemoet en toen ik zag wat voor planten er in zaten was ik enorm verrast. Superleuk dus om te krijgen, maar ook om te geven. Als, inmiddels, vaste klant bij Plant Rebelz, weten ze wel dat ik al aardig wat Alocasia’s heb en die zaten er dan ook niet in. Wel zat er een Ficus Bambino, Ficus Benjamina, een Philodendron Birkin en een Monstera in.

Urban Jungle

Inmiddels hebben de stekkies een mooi plekje gekregen in mijn urban jungle, waar ze kunnen uitgroeien tot mooie rebelse kamerplanten. Ik ben vooral benieuwd of ze net zo hard groeien als de andere stekkies. Wist je trouwens dat je de groei van de stekkies kunt volgen op mijn speciale Instagramaccount Mariekesurbanjungle? Kom me daar gerust ook volgen om op de hoogte te blijven van alle stekkieavonturen.

v.l.n.r Monstera, Ficus Benjamina, Philodendron Birkin en Ficus Bambino

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.