Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Mama me-time kit Adventskalender – bewust offline editie

Nu ik met een burn-out thuis zit, probeer ik als geen ander gebruik te maken van me-time op de dagen dat de kinderen er niet zijn. Soms zijn er dagen bij dat ik alleen maar op mijn telefoon zit en helemaal nergens zin in heb, maar er zijn ook dagen bij dat ik echt wel actiever ben en dan bewust om ga met de me-time en echt dingen doe die ik leuk vind. Waar ik energie uithaal en ook weer van oplaad, ondanks dat het ook energie kost. Speciaal voor bewust offline me-time is de Mama Me-time Kit Adventskalender, waarover je in deze blog alles kunt lezen.

Mama me-time

Mary-Lou van Tijd voor Mama bedacht de Mama Me-time Kit Adventskalender in opvolging van de Mama Me-Time Kit die elk kwartaal verschijnt. De kit is in het leven geroepen om moeders bewust aan zichzelf te laten denken en meer tijd aan zich zelf te laten besteden. Het is namelijk belangrijk om ons korte lontje weer op te laden voor de bom barst. Het Mama Me-time pakket is een verrassingspakket voor moeders waarin producten zitten om fijne momenten voor jezelf te creëren.

Bewust offline adventskalender

In een wereld waarin we vooral heel erg veel online zijn, maar ondertussen ook claimen geen tijd te hebben voor andere dingen, is de Mama Me-time Kit Adventskalender gebaseerd op offline. Even niet scrollen op Instagram of Facebook, maar juist bewust bezig met jezelf in het hier en nu. Iedere dag maak je een pakketje of envelopje open voor een cadeautje of een suggestie om tijd voor jezelf te nemen. Zeker tijdens de drukke decembermaand kunnen we dit goed gebruiken. De adventskalender komt ook nog eens in een Aykasa krat in een kleur naar keuze.

Unieke producten

Word je graag verrast of verwend en houd je van uitpakken. Dan moet je zeker de Mama Me-time Kit Adventskalender bestellen. De producten zijn met zorg en liefde uitgekozen en daarbij, is waar mogelijk, ook nog eens aan kleine en enthousiaste ondernemers gedacht. In deze tijd maakt dat de kit extra leuk en bijzonder.

Verkoopinformatie

De Mama Me-time Kit is een limited edition product dat elk kwartaal via een pre-order systeem wordt verkocht. De Bewust offline Adventskalender kan van 18 september tot en met 2 oktober 2020 worden besteld voor €25,00 of €50,00. Het wordt in de week van 9 november naar iedereen tegelijk verzonden. Alle cadeautjes worden apart en mooi verpakt, zodat het uitpakken één groot feest wordt. 

Hier bekijk en bestel je de Mama Me-time Kit

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.