Goodbye 2015! Welcome 2016! 

Terwijl het einde van 2015 bijna genaderd is, probeer ik alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar nog eens voor de geest te halen, zodat ik weer een terugblik kan schrijven.

2015 gaat de boeken in als een veelbewogen jaar met heel wat ups, maar helaas ook met aardig wat downs.

2015 was het jaar dat wij ons vijfjarig jubileum vierden in Amsterdam. Eindelijk hadden we de “date” die we vijf jaar geleden al zouden doen 😉 En dat we vier jaar getrouwd zijn.

2015 was ook het jaar van de gezellige uitstapjes met vrienden. Zo gingen we onder andere naar The Script, maar ook een weekend weg naar Duitsland. En we gingen uiteten met vrienden, maar ook samen.

2015 was ook het jaar dat ik mijn baan verloor. Daar heb ik het heel erg moeilijk mee gehad, ook al deed ik er naar de buitenwereld makkelijk over. Mede doordat ik al snel een nieuwe baan vond. Maar ik ben vooral voor mezelf door een diep dal gegaan, waar ik langzaam weer uit op krabbel. Vooral veel aan mezelf getwijfeld, want ergens kon ik niet begrijpen waarom ze mij er uit gooide (ook al was het om bedrijfseconomische redenen) Maar ook door alle herinneringen, de meiden die ik heel erg mis, dat zorgde ervoor dat ik me nog slechter ging voelen. Maar de knop moest om en ik moest doorgaan, weinig keus tenslotte!

2015 is ook het jaar dat mijn moppie opgroeide van baby naar dreumes. Ze heeft zich ontwikkeld tot een echt poppenmoedertje, een slaapweigeraar, wijsneusje, maar vooral een lief klein (eigenwijs) meisje <3

2015 is het jaar dat mijn binkie alweer drie werd en een echte fiets voor zijn verjaardag kreeg. Hij moet nog flink oefenen, maar hij vindt het wel leuk. Daarnaast ben ik supertrots op hem, zoals hij vooruitgegaan is met zijn  spraakachterstand, is echt bizar. Ook al moeten we nog steeds weleens heel goed luisteren wat hij zegt, maar dat komt door zijn enthousiasme <3

2015 is dus, zoals eerder gemeld, ook het jaar van een nieuwe baan. Een baan waar ik heel erg aan moest wennen. Zo anders dan dat ik deed, maar daarom niet minder leuk. Het werk met alleen maar mannen (vrouwelijke collega is ziek), is erg leuk, maar voor mezelf ook wel vermoeiend. Ik leg de lat te hoog, omdat ik mezelf wil (en moet) bewijzen. Perfectionistisch zijn is niet altijd positief 😉

2015 was ook het jaar dat mijn schoonvader opgenomen werd in een verzorgingstehuis, maar ook het jaar dat mijn schoonouders 60 jaar getrouwd waren. Hopelijk mogen ze daar nog wat jaartjes aan vast plakken.

2015 was het jaar dat we een nieuwe vouwwagen kochten en met de kinderen voor het eerst naar Italië gingen. En dan ook nog helemaal naar Toscane! Maar wat deden zij het super die dagen in de auto, maar ook op de camping. En wat genoot Luca van de trip naar Florence. Luca wil nog steeds terug en volgend jaar ook weer in de vouwwagen. Helaas voor hem zal dat een glamptent worden, maar ook dat komt vast goed!

2015 was ook het jaar van nieuwe vriendschappen. Lang leve het kinderdagverblijf en de vriendjes die de kinderen daar maken (of de juffen die er werken of eigenlijk een combi van beide). En uiteraard ook door de vakantie, waar we door Luca contact kregen met lieve mensen.

2015 was ook het jaar van de vele uitstapjes die we maakten met de kinderen. Zo kocht ik eindelijk een fiets en gingen we toch nog regelmatig op de fiets weg, volgend jaar mag dat nog vaker 😉 Ook gingen we vaak naar Blijdorp en de speeltuin. Maar ook de krijspaleizen werden bezocht. En er werd zelfs een bezoek aan de Efteling gebracht, wat echt wel voor herhaling vatbaar was, maar dan wel op een wat rustigere dag 😉

Al met al kunnen we terug kijken op een mooi jaar. Hopelijk wordt 2016 nog mooier, liefdevoller, gezonder en gelukkiger voor ons, maar vooral ook voor jullie!

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen