Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Portretten, gynaecoloog en Blogger by Nature – Mariekes Weekly 14-2019

Wat was het weer een heerlijke week. Lekker druk met onder andere Blogger by Nature, een bezoek aan de gynaecoloog en qualitytime met vrienden.

Maandag

Brengt de man de kinderen onverwachts naar school. En dat vinden ze helemaal geweldig.

‘s Avonds is er aan de overkant een grote brand, wat veel bekijks oplevert. En waar ik me serieus over het aantal ramptoeristen verbaas.

Dinsdag

Lukt het me om mijn tuttebel zo vast te leggen zoals ik in gedachte had en dat is zo’n gaaf gevoel als dat lukt.

Woensdag

Omdat ik al een aantal keren last heb gekregen van kramp in mijn kuiten tijdens het hardlopen, besluit ik om, na veel tips, compressiesokken aan te schaffen. En die zijn vandaag binnengekomen en ik vind ze tof.

Donderdag

Word ik gebeld op mijn werk dat mijn tuttebel helemaal niet lekker is. Gelukkig ben ik al bijna klaar en ga ik de kinderen snel ophalen. Ze zijn maar wat blij om me te zien.

Ook leg ik mijn binkie nog vast zoals ik zijn zusje vast heb gelegd van de week. En ook die foto is gaaf geworden.

Vrijdag

Is mijn tuttebel wel echt nog ziek met 39,5 graad koorts en blijft ze lekker een dagje thuis van school. Gelukkig knapt ze in de loop van de dag wel aardig op.

Mijn vriendin pikt mijn binkie op van school en past daarna op de kinderen, terwijl ik een bezoek aan de gynaecoloog breng. Ze heeft al snel door waar ik last van heb en stuurt me door naar radiologie voor een echo. Daar mag ik me volgende week gaan melden en dan maar hopen dat ze ook zien wat de gynaecoloog denkt.

Zaterdag

Eindelijk is het weer tijd voor Blogger by Nature. En ik heb er echt megaveel zin in. Naast het feit dat het leuk is om meer bij te leren, is het ook altijd superleuk om alle andere bloggers te zien. Meer over deze editie kun je van de week lezen.

Zondag

Slaap ik een beetje uit en daarna ga ik lekker een rondje hardlopen. Mijn doel is om rond de vier kilometer te lopen. Een uitdaging die ik, nu ik compressiesokken heb, graag aan wil gaan. Op deze manier kan ik ze goed testen. En ik moet heel eerlijk toegeven, dat dat goed lukt. Ondanks dat ik wel kramp in mijn kuit krijg, voel ik het ook heel snel weer wegtrekken en dat is superfijn. Blij dat ik naar de tips heb geluisterd. Ik ben dan ook enorm blij met zowel de afstand als de tijd.

‘s Middags gaan we gezellig bij vrienden op visite. We genieten heerlijk van de zon in de tuin en er word veel gekletst en gelachen. De kinderen spelen lekker met elkaar.

Dan zit deze week er ook al weer op. Komende week belooft wat rustiger te worden. Al weet je dat bij ons nooit zeker.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 10 april 2019 / 9:39 am

  Met kinderen weet je nooit hoe je week gaat lopen, maar ondanks het ziek zijn van jullie meisje zo te lezen weer een goede week gehad.
  Hier een rot week gehad, maar dat wist je inmiddels al.

  • Marieke
   Auteur
   10 april 2019 / 11:27 am

   Dat is zeker waar ja!
   Ja heel veel sterkte <3

 2. Nicole
  8 april 2019 / 10:26 am

  Wat een heerlijke week zo. Mooie foto’s van de kinderen ook!
  Benieuwd naar hoe blogger by nature was…

  • Marieke
   Auteur
   8 april 2019 / 11:04 am

   Dank je wel! Ja was echt heerlijk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.