Creativelife 2019 – creatief shoppen en workshops volgen – never not shopping #20

In de Mariekes Weekly kon je al lezen dat ik naar Creativelife ben geweest afgelopen weekend. Wat ik er dit jaar van vond en wat ik allemaal gekocht heb, lees je in deze blog.

Creativelife

Het event voor creatieve mensen door creatieve mensen. Je vindt hier de leukste creatieve webshops, zoals Kusje op je hart, Imakin, Collective Warehouse, Viltbloemist en Kriebels Lifestyle.

Naast het shoppen bij de diverse webshops, kun je er ook veel workshops volgen zoals bijvoorbeeld stippen, viltbloemen maken en handletteren.

Favoriete webshop

Net als vorig jaar ging ik ook nu samen met mijn vriendin naar Creativelife. Uiteraard begonnen we bij mijn favoriete webshop, Winkeltje van Anne. Waar ik even flink wat washitapes, stickers en notitieboekjes insloeg, want daar kan je er nooit genoeg van hebben. Van Anne kreeg ik nog een extra goodiebag (iedereen trouwens die voor 20 euro aan producten kocht). Links de producten die ik zelf kocht en rechts de goodies uit de goodiebag.

Workshop

Al zigzaggend door de paden met stands kwamen we langs de workshops. Vooraf kon je de workshops al boeken, maar krent die ik ben vond ik ze eigenlijk allemaal veel te duur. Tot we bij de stand van Karwei kwamen. Daar kon je voor slechts 7,50 euro zelf kandelaars maken of wandvaasjes. We besloten voor de kandelaars te gaan. Het was een ontzettend leuke workshop en ook voor iedereen toegankelijk, juist omdat het niet zo duur was en iedereen wel kandelaars of een wandvaasje kan maken. Ik ben in ieder geval hartstikke blij met het resultaat.

Foodtrucks

Creativelife verlaten zonder te hebben gegeten, kan natuurlijk niet. Dus besloten we richting de foodtrucks te lopen. Daarvoor moesten we langs de Pink Pop up bar lopen. En voor iemand die van roze houdt, was dit natuurlijk geweldig. Aangezien we er toch waren dook ik ook nog even in de ballenbak.

Daarna kochten we een overheerlijke ciabatta met zelfgemaakte hamburger.

Fudge en gebak

Zonder fudge mag ik niet thuis komen, dus nam ik bij Jack Fudge voor de man een doosje fudge mee. Bij Sprinkles Bakery nam ik een red velvet cupcake en devil’s chocolate taart mee voor mezelf. Zo lekker!

Wat ik van deze editie van Creativelife vond?

Sowieso is het altijd leuk om Anne even in het echt te zien en een gezellig praatje met haar te maken. Maar ook het ontdekken van andere webshops vond ik dit keer erg leuk. Maar het allerleukste vond ik toch wel de workshop van Karwei, juist omdat deze hartstikke betaalbaar was. Nadeel vind ik wel dat ik er na drie uurtjes vaak wel klaar mee ben, maar dat ligt meer aan mezelf dan aan het event.

Zijn jullie al weleens bij Creativelife geweest? Zo ja wat vond je er van? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen