Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Mama Me-time Kit – elke dag moederdag

Het nieuwe kwartaal is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Mama Me-Time Kit van Tijd voor Mama. Ik kan niet wachten tot de kit weer binnen komt. Het thema van deze kit, Elke dag Moederdag. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder, want ik geef je al een klein tipje van de sluier wat er in zit en je kunt na het lezen van de blog de kit ook alvast pre-orderen.

Mama Me-time Kit

Al twee keer eerder mocht ik de Mama Me-time Kit van Mary-Lou van Tijd voor Mama ontvangen en was ik zeer aangenaam verrast over de inhoud van zowel de adventskalender als de doe het lekker zelf. De kit van dit kwartaal zal in het teken staan van Elke dag moederdag. Mary-Lou is namelijk van mening dat je je iedere dag mag beseffen wat voor een leuk mens je bent. Je iedere dag prioriteit mag geven aan wat jij nodig hebt. En daar heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in, we cijferen ons al genoeg weg voor alles en iedereen in onze omgeving.

Tipje van de sluier

Hoewel de kit natuurlijk echt een verrassingspakket is, mag ik al wel een klein tipje van de sluier geven. Er zit sowieso iets in waarbij je naast tijd voor jezelf nemen, ook nog eens van de gebaande paden gaat afdwalen. Daarnaast zit er ook nog, zoals Mary-Lou het omschrijft, een fantastische en originele reminder in. Deze reminder zorgt er voor dat je jezelf vooral niet vergeet.

Voorverkoop

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig naar de inhoud van deze Mama Me-time Kit – Elke dag moederdag? Vanaf vandaag tot en met woensdag 21 april kan de Mama Me-time Kit worden besteld. In de week van 3 mei zal de kit worden verzonden. Dus mocht je de kit graag willen hebben, dan is dit natuurlijk een superleuk cadeau voor moederdag. De Mama Me-time kit kun je bestellen via deze link.

Ben jij van plan om de kit aan te schaffen? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Deze blog bevat een affiliate link, je leest hier meer over in de disclaimer.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.