Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Unboxing – Mama Me-time Kit – Doe het lekker zelf

Afgelopen weekend kwam de Mama Me-time Kit binnen en ik kan maar één woord zeggen over deze kit, WAUW! Wat ben ik weer blij verrast met dit mooie pakket. In deze blog laat ik je zien wat er allemaal in de Mama Me-time Kit – doe het lekker zelf van dit eerste kwartaal zat.

Shout out

Voor dat ik jullie de inhoud van de box ga laten zien, wil ik eerst nog even wat anders doen. Namelijk Mary-Lou, oprichtster van Tijd voor Mama, een dikke shout out geven. Mary-Lou, wat heb je de Mama Me-time Kit van het eerste kwartaal weer zorgvuldig en vol met liefde samengesteld. Echt petje af voor hoe je het iedere keer weer voor elkaar krijgt om ons te verrassen.

Doe het lekker zelf

Al eerder deelde ik een blog over de Mama Me-time Kit – Doe het lekker zelf. Toen had ik natuurlijk nog geen flauw idee wat er in zat en kon ik alleen maar hopen dat het pakket net zo mooi zou zijn als de adventskalender. Ik kan je zeggen, dat is zeker gelukt. Het is fijn dat Mary-Lou het doe het lekker zelf pakket heeft samengesteld, daardoor kom je uit je comfortzone en het enige wat je nu nog hoeft te doen is tijd maken voor jezelf. Agenda erbij pakken dus en plannen maar die me-time.

Unboxing

Ondanks dat ik het zonde vond om de mooi ingepakte cadeautjes uit te pakken, won mijn nieuwsgierigheid het toch. Uiteraard kan ik het niet laten om het hele pakket met jullie te delen.

DIY Planten shelfie

Aangezien ik een happy plantmom ben, vind ik pakjes die iets te maken hebben met planten altijd leuk, ook al had ik even geen flauw idee wat een plantenshelfie is en wat precies de bedoeling was. Gelukkig zit er een uitgebreide werkbeschrijving bij met een hele duidelijke uitleg. Daarnaast vind je alle producten die je nodig hebt ook in het pakketje.

Happy stones

Helemaal hot nu, happy stones oftewel het versieren (beschilderen) van stenen. Met de happy stones ben je hartstikke creatief bezig. Daarnaast kun je ook nog eens een heleboel positiviteit kwijt op de stenen. In dit pakketje zitten een aantal stenen, vernis, stiften om de stenen mee te versieren en een werkbeschrijving. Op Facebook zie ik regelmatig de happy stones voorbijkomen en ook de bso van de kinderen heeft ze al gemaakt en verstopt. Superleuk als je zelf ook bij kan dragen aan even een geluksmomentje voor een ander als de steen wordt gevonden.

Macramé sleutelhangers

Ik ben altijd verwonderd als ik alle mooie macramé creaties voorbij zie komen van onder andere Gaaf Spul op Instagram. Maar met dit pakketje kun je zelf macramé sleutelhangers maken. In het pakketje vind je macramégaren, een kam, 2 sleutelringen en een karabijnhaak. De uitgebreide werkbeschrijving kun je vinden aan de hand van een QR code die je even moet scannen.

Mocktail party

Deze editie mocht je kiezen tussen alcohol of alcoholvrij. Aangezien ik nauwelijks drink, koos ik voor alcoholvrij. Ik had al wel enigszins een vermoeden, maar dit kwam meer, omdat ik al weleens eerder zelf een cocktail heb gemaakt. In één pakje zat een heel mooi cocktail glas. In een ander pakje vond ik de mix die je nodig hebt voor het maken van een virgin pumpkin spice daikiri, een rietje en wat gedroogd fruit om de mocktail wat gezelliger mee te maken. De uitleg voor het maken van de mocktail kun je handig vinden door het scannen van de QR code die er ook bij zat. Superleuk idee, waar ik zelf nooit aan zou denken. Dat wordt een mocktail party organiseren, zodra het weer mag.

Kopje thee en Tony’s

En heb je nu eigenlijk echt maar heel weinig tijd voor jezelf? Maak dan toch even tien minuutjes vrij en geniet bewust van een kopje thee met een stukje chocola van Tony’s. Dan kun je er daarna weer volop tegenaan.

Ben je enthousiast geworden over deze Mama Me-time Kit? Klik dan even op deze link en laat even je emailadres achter, zodat je een seintje krijgt wanneer je de kit voor het tweede kwartaal kunt pre-orderen.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.