Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 24-2021 – helden, twinnen en vaderdag

Het is weer tijd voor een nieuwe week van Marieke. Afgelopen week was weer een heerlijke week, ondanks dat ik zaterdag even al mijn gezinsleden zat was. We genoten wel van het mooie weer en deden erg leuke dingen. Zo ging mijn bink met zijn helden op de foto, twin ik samen met de kinderen en vierden we vaderdag.

Maandag

Een nieuwe werkweek, dus breng ik de kinderen naar de bso en daarna heb ik nog even tijd om op mijn gemak een stukje te lezen en te ontbijten.

‘s Middags na mijn werk haal ik mijn bink op van school. Hij heeft wat wratjes onder zijn voet en die moeten worden aangestipt door de doktersassistente.

Na het bezoek aan de huisarts gaan we samen nog even wat boodschappen doen en gaat mijn bink met zijn voetbalhelden op de foto.

Rond kwart voor vijf stort ik helemaal in. Al het geren en gevlieg van vandaag is me teveel. Gelukkig kan mijn bink opgehaald en thuisgebracht worden door zijn trainer. Zo kan ik heel even mezelf terugtrekken met een goed boek en een bak fruit.

Dinsdag

Gisteren kocht ik bij Zeeman een jumpsuit voor mezelf en twee bijpassende shirts voor mijn olijke duo. Zo kunnen we gezellig twinnen met zijn drietjes.

Met mijn vriendin ga ik ‘s avonds een rondje skaten. Het is best warm en we rijden uiteindelijk net zeven kilometer, maar ik ben helemaal versleten als we weer terug zijn.

Woensdag

Ik heb vanmiddag vrij genomen, we gaan namelijk met de voetbalouders en de kinderen lekker het water op zoeken. Het is warm dus die verkoeling kunnen we wel goed gebruiken. Mijn tuttebel heeft er in ieder geval zin in.

De kinderen vermaken zich echt prima en hebben het enorm naar hun zin. En ik geniet van het heerlijke gezelschap.

Donderdag

Mijn bink komt met migraine thuis van de bso. Hij gaat meteen naar zijn bed en is zo vertrokken. Hij heeft er dit keer meer last van dan anders, maar ik vermoed dat dat komt door de warmte.

Vrijdag

Mijn bink heeft vannacht nog lopen spoken, dus houden we hem een ochtendje thuis. Hij geniet van de qualitytime die hij nu samen heeft met de man.

Tussen de middag neemt mijn tuttebel een vriendinnetje mee en met zijn vijven gaan we lunchen bij de brasserie op het winkelcentrum. Ik neem daar een heerlijk rustieke boterham met carpaccio.

Na de lunch gaat de man naar huis en rijd ik met drie kinderen naar de speeltuin, waar nog meer vriendjes zijn. De kinderen vermaken zich prima, ondanks dat het er echt enorm warm is. Ik ben blij dat we weer thuis zijn en maak meteen een heerlijke cocktail met Jillz 0.0.

‘s Avonds mag ik nog even mee met mijn tuttebel naar zwemles. Na afloop maken we nog even samen een foto.

Zaterdag

De rondweg is bij ons afgesloten, dus zitten we met zijn vieren al om tien over acht op de fiets naar de voetbal toe.

Ik mag vandaag ook mijn vaccin halen en ik ben oprecht blij dat ik hem nu ook eindelijk heb. Zeker met het oog van de gezondheid van de man.

We eten vanavond lekker mosselen met krulfriet en brood. Er wordt niet gegeten, maar gevreten.

Ik ben al de hele dag onrustig. Het feit dat ik eigenlijk nauwelijks meer alleen ben benauwd me zo nu en dan enorm. Als mijn vriendin vraagt of we nog een rondje gaan skaten, neem ik die uitnodiging met heel veel liefde aan. Hoewel ik best last van pijntjes heb, pakken we door en tikken we met een gemiddelde snelheid van 15 kilometer per uur bijna de elf kilometer aan.

Zondag

Het is vaderdag vandaag en de man wordt verwend met mooie knutsels en cadeaus, waaronder de mooie armband van Kayasieraden.

Na het avondeten gaan we nog lekker een rondje wandelen. Mijn olijke duo op de step en skeelers.

Hoe was jullie week? Ook zo genoten van het mooie weer? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.