Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je vriendin verrassen tijdens de coronacrisis*

Is je vriendin jarig tijdens de coronacrisis en is ze verdrietig dat ze daarom haar verjaardag niet kan vieren? Gelukkig kun je haar op afstand verrassen en toch nog een leuke verjaardag laten hebben! Het kan best lastig zijn iemand een jarig gevoel te bezorgen in deze tijd en al helemaal als je haar geen verjaardagszoen kunt geven. In dit artikel delen we een aantal leuke tips die je haar cadeau kan geven.

Persoonlijke video en taart bezorgen

Bestel voor je vriendin een van haar lievelingstaarten. Kies bijvoorbeeld voor een red velvet vulling met de buitenkant van chocola. Ook kun je er verschillende decoratie op laten maken met bijvoorbeeld haar lievelingsartiest of de Eiffeltoren als ze van Parijs houdt. Maak het zo gek en persoonlijk als maar kan! Samen met de taart kun je een video opsturen met daarin een kort filmpje van iedereen die haar een fijne verjaardag wenst. Deze video kan ze voor altijd bewaren en later opnieuw bekijken. Zo krijgt ze dit jaar toch nog een jarig gevoel.

Design

Wil je je vriendin in deze moeilijke tijd verwennen met een duurder cadeau? Gelukkig mogen we nog wel online shoppen. Op social media worden er massaal kortingscodes gedeeld van allerlei online webshops. Heeft ze al langere tijd iets op haar lijstje staan zoals bijvoorbeeld een Michael Kors tas of een Michael Kors horloge? Laat het cadeau bij haar thuis bezorgen en stuur een kaart op met een persoonlijk bericht.

Creatief zijn met versiering

Dit is een tip voor huisgenoten of partner waarmee je vriendin samenwoont. De feestlocatie is dit jaar thuis en je mag daarom meer aandacht besteden aan de versiering. Op Pinterest kun je een hoop corona verjaardagsfeest versieringen terugvinden om inspiratie op te doen. Heb je een balkon of tuin en is het lekker weer die dag? Plan samen een barbecue in met voor-, hoofd- en nagerecht. Zo kun je samen genieten van een lekker etentje en muziek met mooie versiering.

Autoparade tijdens de coronacrisis

Voor familie en vriendin die je vriendin niet kunnen bezoeken tijdens de coronacrisis, kun je een autoparade inplannen. Het idee is heel simpel. Iedereen versiert zijn/haar auto met leuke versiersels en leuke teksten en rijdt langs het huis bij je vriendin. Zet wat harde muziek op en geniet van een hoop getoeter en gezwaai op dit moment. Ook hier zal je vriendin zich jarig voelen en genieten van haar corona verjaardag.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Dit artikel is een gastartikel, meer hierover lees je in de disclaimer.

Bron foto: pexels.com

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.