Verrassing voor de man en een slaapfeestje – Mariekes Weekly #45

Afgelopen week was er weer eentje voor in de boeken. Ik had een leuke verrassing voor de man en de kinderen hadden een heerlijk slaapfeestje. Maar er gebeurde uiteraard nog meer.

Maandag

Vandaag ben ik nog lekker een dagje vrij en breng ik de kinderen zelf naar school toe.

Ik mag ook op school blijven, want ik help mee tijdens het kabouterpad van Giulia’s klas. Het wordt nog eens wat met mij. Bij de één hulpmoeder en bij de ander luizenmoeder.

Dinsdag

Zijn we alle drie moe en kroelen we even gezellig met zijn drietjes aan de eettafel.

Ik heb nieuwe wol binnen gekregen, dus zodra ik op de bank plof, ga ik beginnen aan mijn nieuwe haakproject.

Woensdag

Vandaag ligt er weer een nieuwe bestelling van Studio Ins en Outs in de brievenbus. Dit keer het boek Erop Uit! Hier ga ik alle uitjes in verzamelen van 2018. Ik kan niet wachten om er mee te beginnen, maar moet eerst nog even foto’s bestellen.

Donderdag

Hallo Rotterdam! Wat ben je toch mooi. Ja je leest het goed, ik vind Rotterdam steeds mooier worden, nu ik er bijna iedere dag ben.

’s Avonds maak ik mijn haakproject af en ik ben er helemaal blij mee.

Vrijdag

Krijg ik op school de schoolfoto’s mee van de kinderen. En voor schoolfoto’s vind ik ze echt goed gelukt. Luca en Giulia staan er allebei op zoals ze zijn.

Als ik weer thuis ben, ga ik een koffer inpakken, want ik ga de man verrassen met een middagje/avond/nacht Rotterdam, omdat we vandaag 100 maanden samen zijn <3

De kinderen vermaken zich ondertussen prima bij mijn vriendin en haar gezin.

Ik heb de man verrast op zijn werk en een verrassing was het. Hij was helemaal verbaasd. Missie geslaagd dus! Mede dankzij mijn vriendin en zijn collega, die beiden in het complot zaten en bijna twee maanden hun mond hebben gehouden <3

De hotelkamer is over the top romantisch met rozenblaadjes op de grond en op het bed. Wel leuk dat ze er echt werk van hebben gemaakt.

Het uitzicht is adembenemend mooi! En ik ben blij dat ik een kamer met panoramaview heb geboekt. Ook al betekent dat ook dat ik vanuit de hotelkamer mijn werk kan zien.

We gaan even langs mijn werk, om mijn werkplek te laten zien. En daarna slenteren we door de stad, waar we nog wat shoppen voor Erik. En daarna chillen we nog even lekker op de hotelkamer en maken we ons klaar voor een heerlijke avond bij Loetje.

Zaterdag

Krijg ik van de man van mijn vriendin deze foto doorgestuurd. Luca is als eerste op de voetbal. Hij wint met 12-5.

’s Middags hebben we de verjaardag van onze kleine vriendin. Al blijven we, helaas, niet zo lang. Iets met kinderen die ineens niet te genieten zijn.

In Rotterdam kocht ik een nieuw letterboard bij Hema. Met complete woorden zoals smile, paperclips en fotohoekjes voor (instax)foto’s.

Zondag

Regent het als ik wakker word en besluit ik om niet te gaan hardlopen. Geen zin om nat te regenen. En na twee dagen veel lopen kan het ook best wel een keertje niet. Of ik me schuldig voel? Dat wel, maar dat trekt vast snel weg.

Met de kinderen ga ik een paar uur naar Monkeytown, om ze uit te laten razen, wat echt enorm nodig is. Als we thuis zijn, doen we lekker rustig aan en wordt er getekend en gekleurd.

En toen was deze heerlijke week met als hoogtepunt vrijdag, weer voorbij. Benieuwd wat komende week zal brengen.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op Instagram, Facebook en Pinterest.

Volg:
Delen:

4 Reacties

  • Marieke
   Auteur
   17 november 2018 / 1:43 pm

   Is een overhemd van Eterna van Overhemden.com

 1. 12 november 2018 / 12:04 pm

  Klinkt positief Marieke. Nu knallend de komende week in. Ik moet nog opstarten… Kus.

  • Marieke
   Auteur
   12 november 2018 / 9:36 pm

   Gaan we doen!! Jij ook een fijne week lieve Cyn. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen