Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hun eerste bioscoopavontuur – Fien en Teun Het Grote Dierenfeest – winactie

Heb je al gehoord dat Fien en Teun, de bekendste boerderijkinderen van televisie een eigen film hebben? In deze blog kun je er alles over lezen en kun je ook nog vier bioscoopkaartjes en een mooi Fien en Teun pakket winnen. Lees snel verder voor meer Fien en Teun en hun eerste bioscoopavontuur.

Fien en Teun

Fien en Teun wie kent ze niet? Het zijn de twee leukste boerderijkinderen van de televisie, die spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken. Op de boerderij beleven ze samen met hun vriendjes de leukste avonturen en leren ze alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Je kunt de serie al sinds 2014 zien op RTL 4 Telekids. Ook zijn ze te bewonderen in het theater waar Van Hoorne Entertainment een eigen show voor ze ontwikkelde. Daarnaast hebben dit boertje en boerinnetje ook nog eens een eigen merchandiselijn en worden er ook boeken van ze verkocht.

Avonturenboerderij Molenwaard

In 2018 kregen Fien en Teun met Avonturenboerderij Molenwaard ook nog eens hun eigen themapark. Hier kunnen kinderen naar hartelust zorgen voor dieren en leren over de natuur, maar uiteraard ook heerlijk spelen. Sinds dit jaar is er ook een vakantiepark geopend. Waar je heerlijk kunt vertoeven. Karin van Mama’s Meisje mocht hier al een weekje gaan genieten met haar mooie gezin. En staat hier inmiddels ook op de wishlist van mijn tuttebel, die Fien en Teun, ondanks haar bijna zeven jaar, nog steeds heel erg leuk vindt.

Hun eerste bioscoopavontuur – Fien en Teun – Het Grote Dierenfeest

In hun eerste film, die vanaf 14 juli te zien zal zijn in de bioscoop, maken Fien en Teun er meteen een feestje van. Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! De vaste boerderijdieren Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als de lievelingsknuffel van Teun, Meneer Beer, ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is alles nu nog wel op tijd klaar voor het grote feest?

Winactie

Van Dutch Filmworks mag ik vier bioscoopkaartjes weggeven voor Fien en Teun Het Grote Dierenfeest en daarnaast krijgt de winnaar ook nog een heel mooi Fien en Teun pakket thuisgestuurd. Lees goed de voorwaarden voor deze winactie om teleurstellingen te voorkomen.

Wat moet je doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet.
 • Volg me op FacebookPinterest en Instagram. Dit is niet verplicht, maar zou ik wel superleuk vinden.
 • Het bericht delen op Facebook of Instagram zou ik ook enorm waarderen, vergeet me dan vooral niet te taggen.
 • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen. Voor de privacygegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.
 • Beantwoord de mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Voor meer informatie, lees de disclaimer.
 • De winactie loopt tot en met zaterdag 10 juli.
 • Zondag 11 juli zal ik de winnaar een mailtje sturen, i.v.m. de privacywet zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. Kelly
  10 juli 2021 / 9:00 pm

  Super super super leuk!! Hier kan ik mijn meisjes heel erg blij mee maken. Waag graag een kansje

 2. Cora van der Bijl
  4 juli 2021 / 6:57 pm

  Wow zo gaaf ik loot graag mee voor onze twee jongste kleinkids ze groot fan

 3. Kristel Gubbels
  4 juli 2021 / 12:09 pm

  Lijkt me erg leuk om heen te gaan met onze dochters Noor en lotte

 4. Nadine
  2 juli 2021 / 9:52 pm

  Ik doe graag mee! Leuk!

 5. Naomi vd Laan
  29 juni 2021 / 11:32 pm

  Super leuk! Ik doe mee voor m’n kindjes. Even een leuke activiteit ipv een bezoekje aan de bouwmarkt of milieustraat is ook wel eens fijn

 6. Nathalie wiggerts
  29 juni 2021 / 5:34 pm

  Oh super leuk zeg. Wij zijn al jaren fan vroeger al met de oudste naar de theater show geweest.. was ook echt heel leuk! Als we nu met zn 4e naar de bios kunnen zou helemaal super tof zijn

 7. J
  29 juni 2021 / 5:04 pm

  Leuk, ik maak graag kans (:

 8. Renilda
  28 juni 2021 / 5:22 am

  Ik loot mee voor mijn kleinkinderen

 9. iris
  28 juni 2021 / 5:22 am

  Dit ziet er erg leuk uit voor mijn zoontjes

 10. Imina
  27 juni 2021 / 9:02 pm

  Super leuke actie! Mijn zoontje is nog nooit naar de bioscoop geweest en het zou te gek zijn om hem voor het eerst naar deze film mee te nemen!

 11. Peggy
  27 juni 2021 / 8:51 pm

  Wat leuk! Dat zal mijn zoontje fantastisch vinden!

 12. Marieke
  27 juni 2021 / 6:26 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn twee kids. Het zou het eerste bioscoopbezoek worden voor mijn jongste, want door Corona is ze nog niet meegeweest!

 13. Deborah
  27 juni 2021 / 6:25 pm

  Superleuk. Hier 2 dames die groot fan zijn van Fien en Teun. Het zou leuk zijn na de lockdown weer eens wat leuks met de meiden te ondernemen en wat is er nu leuker om dat op het dierenfeest te doen. Ik doe dus graag mee voor een familie uitje.

 14. Marian B
  27 juni 2021 / 1:36 pm

  Wat leuk voor mijn jongste!

 15. elisabeth timmermans
  27 juni 2021 / 1:23 pm

  leuk voor lise en quinn #duimen dat ik win

 16. Irma Schot
  27 juni 2021 / 11:41 am

  Wat leuk! Mijn twee kleine boerinnetjes vinden dit vast leuk! X

 17. Anna
  27 juni 2021 / 11:29 am

  Zo leuk Fien en Teun, ik ga graag naar deze film met mijn zoontje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.