Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye November – Mariekes Monthly #11

Wat was de maand november weer hectisch zeg. Maar ook leuk, want ik verraste de man en ik begon aan mijn eigen avontuur. Maar toch ben ik blij dat we de laatste maand in gaan en dat 2019 weer een beetje dichterbij komt.

Op weg naar minder Marieke

Ging niet helemaal zoals het moest gaan, maar ik heb er het beste van gemaakt. Ik deed een 30 dagen detox met thee, die me enorm goed beviel en waar ik me ook echt goed bij voelde. Je kunt nog mee doen aan de winactie en zelf een 30 dagen detoxpakket van Tastea winnen. Verder had ik alleen de eerste week zin om te hardlopen en dat ging me goed af. Ik liep ruim drie kilometer. Verder liet ik het wel versloffen en voor nu weet ik niet of het in december beter gaat worden, aangezien het erg druk is de komende tijd en het koude en natte weer best wel wat van mijn lichaam vraagt.

Wat deden we in november?

Begin november ging ik samen met mijn vriendin naar de Kreadoe. Dat leek ons leuk en ik had de kaartjes gewonnen, dus waarom niet? Maar we vonden het er echt vreselijk! Dus na een uur zijn we lekker het centrum van Utrecht in gegaan. Wat erg gezellig was.

Ik verraste de man met een nachtje weg naar Rotterdam. Waar we een bezoek brachten aan de Markthal, mijn werk, want ja als je er dan toch bent 😉 We shopten kleding voor hem en we gingen lekker eten bij Loetje.

Met de kinderen gingen we naar het Sinterklaasbeweegfeest. Wat echt superleuk was georganiseerd. Verschillende sporten konden er worden uitgeoefend en uiteraard was Sinterklaas er ook met zijn pieten.

Ik begon aan mijn grote avontuur van mijn weekendje alleen weg, maar daar lees je meer over in een andere blog. En in de Mariekes Monthly van december uiteraard 😉

Wat gebeurde er nog meer?

Er werd weer volop gesolliciteerd door manlief. Met resultaat gelukkig, want maandag gaat hij bij zijn nieuwe werkgever beginnen.

Sinterklaas kwam natuurlijk aan en de kinderen zijn daar weer volop mee bezig. Gelukkig voor ons is de beste man ook bijna weer weg. Zal een hoop schelen in drukte denk ik zomaar eens.

Blogweetjes

Jeeeeuj mijn blog steeg naar een aantal bezoekers die ik nog niet eerder heb gehaald. Zo blij mee, mede dankzij de vele winacties die november rijk was. Hopelijk blijven jullie mijn blog ook lezen als er minder winacties zijn. Al komen er uiteraard wel weer gewoon winacties aan in de maand december. Sowieso op Facebook en op Instagram kun je deze maand twee leuke pakketten winnen. Maar wat, dat vertel ik nog even niet 😉

Wat was voor jullie het hoogtepunt van de maand november? Ik lees het graag in de comments.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.