Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 18-2020 – thuiswerken, vakantie en verrassing

Week zeven van thuisblijven zit er weer op. Gelukkig hadden de kinderen deze week vakantie, dus even geen thuisonderwijs. Wel mocht ik nog een weekje werken voor mijn eigen vakantie zou beginnen en we hadden deze week ook een verrassing voor iemand in petto. Je leest alles weer in de week van Marieke.

Maandag

Koningsdag, maar toch een werkdag voor mij, wat ik nu met corona, helemaal niet erg vind. De kinderen vermaken zich prima met de man. Ze knutselen een dj booth en dat is echt grappig om te zien. Ze maken er echt een discofeestje van. Helemaal als mijn bink een optreden van Martin Garrix op televisie ziet. Hij heeft besloten dat hij niet meer voor Lego gaat sparen, maar voor een dj booth.

‘s Avonds maak ik eindelijk mijn jaarboek 2019 af. En ben best wel trots op dit boek. Op naar het volgende boek.

Dinsdag

Voor de kinderen kocht ik bij Boekenvoordeel leuke doeboeken in het thema oceaan en jungle, zodat ze deze vakantie zich kunnen vermaken met stickers plakken, tekenen en lezen.

De man werkt over vanavond en voor het eerst sinds lange tijd eet ik weer eens samen met de kinderen.

Als ik in de keuken bezig ben, komt mijn tuttebel weer met één van haar bijdehante opmerkingen, waarna je me echt op kan vegen.

Woensdag

Met twee grote Freek Vonk fans in huis kon ik het niet laten om wat van zijn collectie te kopen, die verkrijgbaar is bij Shoeby.

Ook nu eet ik weer samen met de kinderen en we genieten van stamppot rauwe andijvie met gehaktballen.

Donderdag

Mijn laatste werkdag voor de vakantie is begonnen. Terwijl ik werk, spelen de kinderen een spelletje Halli Galli, zo tof ook met dat belletje.

Deze week ben ik ook echt goed begonnen met de curly girl methode en ik ben nu al blij met het resultaat. Al vind ik het wel jammer dat het nu ineens heel erg aan het klitten is, maar we geven niet op.

Vrijdag

Speel ik weer eens wat met mijn camera en maak ik een nieuwe flatlay, alhoewel het niet helemaal een flatlay is denk ik.

Mijn olijke duo wil me graag opmaken en omdat ik dat tutten wel gezellig vind, laat ik ze hun ding doen. Zij maakt me op en hij geeft me daarna een masker.

‘s Avonds heb ik een date met mijn vriendin. We gaan gezellig bingo spelen, wel op gepaste afstand, namelijk allebei thuis en via Zoom. YMB events organiseert de bingo op Instagram en het is echt hilarisch. Helaas winnen we niks.

Zaterdag

Mijn bink mag eindelijk weer naar voetbaltraining toe, dus maakt mijn tuttebel gebruik van het feit dat we alleen zijn. Ze gaat zo op in haar fantasiespel waarin ik op haar teaparty ben, dat ik echt geniet van haar. En van alle taartjes en cupcakes.

Zodra de kinderen op bed liggen, ga ik maar weer eens plakken. Ik maak een begin in mijn coronadagboek en ben echt blij met de eerste pagina’s.

Zondag

Ontbijten we met roerei en spek of zoals mijn bink het noemt, geprakt ei.

Tegen de middag gaan we naar mijn schoonmoeder toe, het is een verrassing, want we mogen eigenlijk helemaal niet bij haar komen. Maar een anderhalf meter bezoekje moet kunnen. Mijn schoonmoeder is zo blij verrast dat de uitdrukking op haar gezicht echt onbetaalbaar is. De kinderen vermaken zich ondertussen in de speeltuin.

Als we weer thuis zijn, besluiten we om nog naar de Maasvlakte te rijden. Volgens bepaalde sites komt er een schip van ons binnen en die wil ik wel heel erg graag zien. Eenmaal op de Maasvlakte maken we foto’s, worden er oesterschelpen gezocht, kijken we naar schepen en zien we hoe een schip aanmeert. Maar helaas zie ik te laat dat het schip waar we voor kwamen nog geen cargo window heeft, wat betekent dat het ook niet kan aanmeren bij de terminal en dus ergens midden op zee ligt te dobberen. Gelukkig hadden we een heerlijke middag.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.