Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Maandoverzicht Foto’s van Instagram – April 2020

Twee keer knipperen en de maand april is alweer voorbij. Zelfs tijdens de intelligente lockdown gaat de tijd vreselijk snel. Wat ik persoonlijk wel fijn vind hoor, al hoop ik dat het virus op deze manier ook snel op zijn retour zal gaan. Omdat de tijd zo snel gaat, kijk ik nog even terug naar de leukste, grappigste, mooiste foto’s die ik postte op Instagram.

Mijn olijke duo

Het thuis blijven zorgt zo nu en dan voor frictie tussen mij en de kinderen. Ook omdat we het niet gewend zijn om met zijn drietjes zoveel thuis te zijn. Maar er zijn ook veel mooie dagen en ook die moeten benoemd worden vind ik. Zo ook 7 april, we hadden een heerlijke dag met zijn drietjes en dat was echt superfijn.

Briefje

Na een lange dag werken, kreeg ik een superlief briefje van mijn bink in mijn handen geduwd. En ik zou liegen als het niks met me deed, dus al gauw rolde er een traan over mijn wang.

Coupe corona

Na lang twijfelen besloten we het haar van mijn bink onder handen te nemen met de tondeuse. Aangezien die laatste niet helemaal wilde doen wat ik wilde, werd zijn haar veel korter dan de bedoeling was. Niet alleen hij, maar ook wij voelden ons er doodongelukkig bij. Godzijdank groeit zijn haar echt als een malle dus is het niet lang zo kort geweest.

Wandelen

De afgelopen weken hebben we echt veel gewandeld door onze “achtertuin”. Het is zo fijn om in deze tijd dat nog wel gewoon te kunnen doen. Je gaat dit soort wandelingen in eens veel meer waarderen.

Oma Sienie

Oma Sienie ontdekte Hangouts en zo konden we elkaar, eindelijk na weken, weer eens zien. Dat was zo ontzettend fijn, je zag aan haar dat zij er van genoot om ons even te zien.

Koningsspelen

Op 17 april stonden de Koningsspelen gepland op school, maar ja als school dicht is en de spelen niet door kunnen gaan, dan moeten we zelf maar wat bedenken. Dus maakten we samen een vlag en zette ik een parcours uit, zodat ze toch in beweging waren.

Muziek maken

Mijn tuttebel zorgde voor gezellige momenten toen de man en ik ziek waren. Zo speelde ze speciaal voor de man en mij een liedje op haar gitaar.

Verboden voor mama

Ik kreeg de verboden voor mama sticker te zien en wist dat ik me even terug moest trekken op onze slaapkamer. Zo kon mijn tuttebel samen met de man haar moederdagknutsel maken.

Throw Throw Burrito

Na het maken van huiswerk is er tijd voor ontspanning. Zo speelden we met zijn drieën Throw Throw Burrito. Een ontzettend hilarisch spel, waarbij de kinderen absoluut aan hun beweging komen.

Compliment

Tijdens mijn wekelijkse uitje naar het winkelcentrum, kreeg ik bij het Kruidvat een compliment over mijn krullen. Dat was zo leuk om te horen en dat terwijl ik producten aan het uitzoeken was, die ik nodig heb voor de curly girl methode, waar ik weer mee ben gestart.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.