Zomerreeks – Tamara Postma

Ken jij Tamara Postma al? Naast badass mom blogger op The Mommy Diaries is ze ook schrijfster en heeft ze inmiddels al aardig wat boeken op haar naam staan. Ik leerde haar boeken per toeval in februari kennen. En nu we het einde van april naderen, kan ik je vertellen dat ik bijna al haar boeken heb gelezen. In deze blog kun je alles lezen over de Zomerreeks, één van de vier reeksen die Tamara schreef.

Challenge

Het begon natuurlijk allemaal met de challenge aan het begin van het jaar. Het doel was, om zoveel mogelijk of in ieder geval minstens tien boeken te lezen, voor het einde van het jaar met uitzondering van de boeken die ik in vakanties lees. Met dank aan Tamara zit ik daar inmiddels ruim over heen. Zij schrijft namelijk boeken die je van zin tot zin blijven boeien en net als je denkt dat het goed afloopt, komt er wel weer een wending, die je echt nooit had verwacht.

Zomerreeks

De zomerreeks bestaat uit zes boeken, die allemaal even leuk zijn en waarvan ik er niet eentje als favoriet kan aanwijzen. Ze hebben wel allemaal een klein nadeeltje, er staan nog weleens wat spelfouten in, maar deze boeken zijn toentertijd niet geredigeerd en Tamara liet me weten dat ze, helaas, zelf de originele bestanden niet meer heeft en daardoor het ook niet meer aangepast kan worden. En hoewel ik voor mijn omgeving best weleens een taalnazi kan zijn, moet ik zeggen dat ik het niet storend vond en ik er zelfs overheen las of uit mezelf al het goede woord las.

De zes boeken uit de zomerreeks

  • Zomerkind
  • De laatste zomer samen
  • Zomerliefde
  • Aan het einde van de zomer
  • Zomer vol geheimen
  • De laatste dag van de zomer

Zomerkind

Florine heeft het allemaal, ze heeft een geweldige baan als kinderarts, de liefste ouders, de leukste man en een prachtig huis. Als ze met haar man besluit om tijdens de huwelijksreis de pil de deur uit te doen, hoopt ze snel zwanger te raken. Maar als dat niet zo makkelijk gaat als verwacht, dreigt haar hele leven uit elkaar te vallen.

De laatste zomer samen

Een nieuw huis, een nieuw dorp en een nieuw begin. Na het uitblijven van een tweede zwangerschap, proberen Florine en Joost het meeste uit hun leven te halen en zoveel mogelijk te genieten van hun dochter Lexie. Maar als er iemand uit Florine’s verleden opduikt die alles overhoop haalt, dreigen ze alles kwijt te raken.

Zomerliefde

Lexie staat aan het begin van een nieuw leven. Een nieuwe opleiding en een appartement waar ze samen met haar beste vriendin gaat wonen. Vlak voor haar vertrek leert ze iemand kennen die haar hele leven voorgoed veranderd. Maar wie is die mysterieuze man nou toch?

Het einde van de zomer

Als Lexie haar gebroken hart weer wat hersteld is, stelt ze zich open voor een nieuwe liefde. Maar wat nou als ze die oude helemaal niet kan vergeten? En hij ineens opduikt?

Zomer vol geheimen

Na de meest geweldige ochtend van haar leven, blijft Lexie ineens alleen achter. Met een gebroken hart probeert ze zich door de vijf jaren daarna heen te worstelen, terwijl er een bruiloft gepland moet worden, een nieuw huis ingericht en er tegelijk ook nog even een studie gevolgd wordt.  Net als ze haar toekomst accepteert, wordt alles weer omgegooid, maar laat ze het gebeuren? Of toch niet?

De laatste dag van de zomer

Na jaren verdriet, heeft Lexie eindelijk rust en geluk gevonden in haar leven.  Dat is het moment dat ze besluit op zoek te gaan naar een belangrijk deel van haar verleden. Net als ze achter een groot familiegeheim komt, gebeurt er iets verschrikkelijks en lijkt alles compleet in te storten.

Waar te koop?

Alle boeken zijn te koop via de site van The Mommy Diaries. Maar heb je een KOBO Plus abonnement, dan kun je de boeken van de Zomerreeks allemaal in de app vinden of op je e-reader.

Heb jij al boeken van Tamara Postma gelezen? Zo ja, laat me dan hieronder weten welke je las en wat je ervan vond.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen