Week van Marieke 26-2021 – lingerie, bathbombs en weekend weg met de man

Afgelopen week was heftig, maar ook zeker wel heel erg fijn. Zo kocht ik nieuwe lingerie, gingen de kinderen lekker logeren en gingen de man en ik een weekend samen weg, want even qualitytime is na deze roerige tijd echt wel nodig. Uiteraard was er nog meer, dus lees maar snel verder.

Maandag

Aangezien de yoga vorige week best goed beviel, besluit ik om het deze week ook gewoon nog een keer te doen. Ik word er wel echt heel erg zen van. Stiekem vind ik het dus wel heel erg leuk om te doen.

Vanavond eten man en kinderen pastasalade en maak ik voor mezelf een heerlijke normale salade.

Tijdens het eten heeft mijn tuttebel weer eens een heerlijke uitspraak over me.

Dinsdag

In december won ik een bon voor lingerie van Marie Jo of Prima Donna. Aangezien de bon eind juni verloopt moet ik vandaag wel echt naar een Lincherie winkel om hem in te wisselen. Ik slaag voor een supermooi setje van Marie Jo, maar schrik echt van de prijzen. Gelukkig hoef ik uiteindelijk maar 43 euro bij te betalen.

’s Avonds ga ik weer een heerlijk stuk wandelen samen met mijn vriendin. Ik loop ruim acht kilometer en het is echt weer heerlijk om te doen.

Woensdag

Terwijl ik aan het werk ben, hangt mijn olijke duo gezellig rond in de Biesbosch, waar ze onder andere een speurtocht doen in het Beverbos, waterdiertjes gaan vangen op het Laarzenpad en heerlijk mogen klimmen in het klimbos.

Ik mag lekker even naar de pedicure, waar mijn voeten weer heerlijk verwend worden en mijn nagels een kleurtje krijgen.

Donderdag

Curly girls be like, kijken of je krullen wel goed zitten voordat je een meeting in moet met collega’s.

Tussen de middag moet ik echt even naar buiten toe om mijn hoofd leeg te maken, na een pittige meeting.

Na zo’n dag als vandaag is het echt wel tijd voor comfort food. Dus eet ik een heerlijke pizza en drink daar mijn favoriete zomerdrankje Jillz bij.

De kinderen zitten na het eten nog even lekker in chillstand in hun Donald Duckjes te lezen. Heerlijk even afschakelen na drie dagen bso.

Vrijdag

Ja eindelijk is het zo ver. Vandaag ga ik een weekend weg met de man. Even lekker een paar dagen zonder kinderen en alleen even tijd voor ons zelf. Na school lunchen we nog met de kinderen en daarna brengen we ze allebei naar hun logeeradressen. Wij rijden meteen door naar onze eindbestemming, Fletcher hotel restaurant Parkstad, Kerkrade. Daar komen we om vier uur aan en verbazen ons over de kamer. Ik deed een upgrade van standaard naar suite, maar we kregen een heel appartement en dat alleen maar voor een bad. Zo was het voor mij ook ineens nog een verrassing.

Aangezien we nu ook een koelkastje hebben, besluiten we eerst nog even wat boodschappen te doen bij Albert Heijn, die om de hoek zit. En aansluitend gaan we shoppen bij de DM in Herzogenrath. Shoplog volgt uiteraard nog.

Voor de avond reserveerde de man een tafeltje bij Ristorante Giuseppe, waar ik in 2018 tijdens mijn eerste weekend alleen weg ook al heb gegeten. Tijd om lekker op te tutten dus.

Bij Giuseppe beginnen we met een heerlijke antipasto met carpaccio, vitello tonnato, parmaham met meloen, een pomodoro soepje, zalm, bruschetta, insalata caprese en gewoon frisse groene sla, die superlekker is aangemaakt.

Ik heb met het hoofdgerecht een entrecôte met groene pepersaus en de man een lamsbiefstuk met honing-tijm jus, geserveerd met spaghetti aglio e olio en rozeval aardappeltjes.

Voor het nagerecht wil ik graag iets met chocola, maar ja de man kan na zijn bestralingen geen chocola meer verdragen. Gelukkig wil de keuken wel een uitzondering voor me maken en maken ze de luxe chocolade passie speciaal voor mij alleen en de man eet tiramisu.

Weer terug op de kamer laat ik het bad lekker vollopen en ga ik daar heerlijk in ontspannen met een bathbomb van Lush.

Zaterdag

Vandaag begin ik de dag waarmee ik hem gisteren geëindigd ben, met in bad gaan.

Na het wassen en aankleden gaan we lekker ontbijt halen bij Albert Heijn en ontbijten we samen op onze kamer. Daarna rijden we door naar Voncken voor de allerlekkerste vlaai. Zonder mag ik namelijk echt niet thuis komen van de kinderen.

We gaan vandaag een paar uurtjes naar Maastricht toe om even te shoppen en om foto’s te maken. Het is er gelukkig niet zo druk en dat is wel erg fijn.

Terug in de hotelkamer eten we een stukje vlaai en doen we een drankje.

De man gaat daarna naar bed toe en ik besluit om een poosje te gaan bloggen. Na een uur worden onze beide activiteiten verstoord door het brandalarm. We pakken onze spullen (lees ik pak mijn macbook, watch en iphone mee en ook mijn sieraden neem ik mee) en gaan rustig naar buiten toe. Eenmaal buiten lijkt het behoorlijk serieus, want er komen maar liefst vier brandweerauto’s, twee politieauto’s, handhaving en een ambulance aanrijden. Na een uur buiten wachten, blijkt er niet zoveel aan de hand te zijn gelukkig en mogen we weer naar binnen toe.

Aangezien we hebben afgesproken met vrienden gaan we ons snel opfrissen en omkleden voor een nieuwe datenight.

Vanavond eten we bij Windraak 31, waar je allemaal kleine gerechtjes kunt eten. Helaas voor ons valt het, ten opzichte van vorig jaar in onze vakantie, best wel een beetje tegen. Gelukkig maakt het ontzettend fijne gezelschap een hele hoop goed. Helaas maak ik weinig foto’s van het eten.

Wel sluit ik de avond weer af met een heerlijk bad.

Zondag

De man slaapt lekker uit en ik begin mijn dag met het lezen van een boek van Tamara Postma. Met nog een bruisbal te gaan, ga ik nog een keertje genieten van het bad. Wie weet hoe lang het duurt voordat ik weer in bad kan.

Om half tien gaan we lekker ontbijten in het restaurant van het hotel zelf.

En dan is het tijd om de spullen, die al ingepakt waren, te gaan halen en uit te checken. We hebben er allebei geen zin in, maar de wetenschap dat de zomervakantie al voor de deur staat, maakt een heleboel goed. Voor we daadwerkelijk Zuid-Limburg verlaten rijden we nog even naar de grens, waar nog een oud gebouw van de Duitse douane staat. Uiteraard moet dat nog even op de foto gezet worden.

Eenmaal thuis is het ook wel weer fijn om bij de kinderen te zijn. Vooral mijn tuttebel is heel erg blij om met mij herenigd te zijn, ze heeft me enorm gemist. Mijn bink had liever nog niet weggegaan van zijn logeeradres. Dat is wel een heel goed teken natuurlijk. Aangezien ik geen zin heb om te koken, bestellen we lekker Chinees en sluiten daarmee deze week met dit heerlijke weekend vol qualitytime samen af.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen