Koningsspelen, BSO-circus en datenight – Mariekes Weekly #16

Wat was dit een heerlijke week zeg. Met heerlijk weer en heerlijke uitjes zoals de koningsspelen,  het BSO-circus en de datenight met manlief. Wil je weten wat we nog meer deden? Lees dan snel verder in de nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Een nieuwe werkweek is weer begonnen. Doel van deze week is om de oude structuur los te laten en de nieuwe in te voeren. Wat betekent dat ik deze week de kinderen op mag halen van de opvang en ook mag koken. Gelukkig heb ik een hele goede hulp in de keuken.

Dinsdag

Vandaag is het juffendag op het kdv. Dit keer geen diy, maar ik geef wel mijn eigen draai aan het cadeau, zodat het toch iets persoonlijks wordt.

Woensdag

Kijk ik de hele dag uit naar een avondje uit met mijn vriendin. We gaan naar de ladiesnight van Kinepolis. De Matchmaker is echt een feelgoodmovie en we vermaken ons prima.

Donderdag

Maak ik een sunnyselfie, gewoon omdat het kan. Van mij mag die koperen ploert nog veel vaker zo in mijn gezicht schijnen.

Vrijdag

Zijn de koningsspelen er weer. Luca heeft er ontzettend veel zin in. En hij doet ook enorm goed zijn best tijdens de sponsorloop. Net als al zijn klasgenootjes.

Voor Giulia koop ik bij Zeeman nog een aantal jurkjes. Vooral het zebrajurkje valt goed in de smaak. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

’s Avonds hebben we circus van de bso. En Luca is een acrobaat. Wat hij erg goed doet. Helaas zijn de foto’s alleen van te ver weg genomen en dus niet goed.

Zaterdag

Gaan we gezellig naar mijn zusje toe, voor gezelschap en wat hulp, aangezien ze inmiddels alweer dertig weken zwanger is. De kinderen vermaken zich er ook prima.

’s Avonds past mijn lieve vriendin op en hebben Erik en ik, sinds lange tijd, een datenight met een drankje en een filmpje <3 Wij gingen naar Bankier van het verzet en dat is toch wel echt een aanrader.

Zondag

Begint mijn dag slecht, ik wil hardlopen, maar mijn broek zakt al na vijf meter van mijn billen af. En ik ben er al meteen klaar mee. Ik ga weer terug naar huis. Gelukkig kan ik me daar goed nuttig maken in het huishouden. En doe ik ook nog wat buikspieroefeningen, squats en lunges, om toch in beweging te zijn.

’s Middags stap ik met Luca op de fiets richting vrienden. En wat is het zo al een hele bink. Ik verheug me er nu al op dat hij binnenkort gewoon naast me fietst.

Op de terugweg mag Giulia achterop, maar de foto’s die ik van haar maak zijn het allemaal net niet. Wel geniet ze er enorm van dat ze weer achterop kan zitten.

Al met al hadden we dus weer een heerlijke week. Hoe was jullie week?

Volg me ook op Pinterest, Instagram en Facebook.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 25 april 2018 / 9:08 pm

  Leuk om te zien! Zo goed dat je zo fanatiek aan het hardlopen bent. You go girl!
  Erg leuk ook van die ladiesnight, vast erg gezellig 🙂

  • Marieke
   Auteur
   25 april 2018 / 9:15 pm

   Thnx! Maar de afgelopen twee weken is het drama. Maar wil nu wel echt ook andere oefeningen doen voor erbij. En dat lukt aardig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen