Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Draak, zomerfeest en moeder-dochteruitje – Mariekes Weekly #24

Vinden jullie de weken ook zo snel gaan? Afgelopen week zat weer vol met mooie momenten. Zo had ik een draak in huis, vierde Luca het zomerfeest op school en had ik een moeder-dochteruitje.

Maandag

We zijn na dit weekend eigenlijk nog helemaal niet toe aan werken en school, maar ja de plicht roept. En gelukkig schijnt het zonnetje. Dat maakt het allemaal iets makkelijker.

’s Middags haal ik een aapje op van de bso.

Dinsdag

Komt Luca’s pak binnen voor het zomerfeest. Het thema’s is sprookjesbos en Luca wil verkleed als draak. Nou geloof dat dat met dit pak wel lukt.

draak, sprookjesbos, verkleden - dragon - fairytales - kidsclothes - mariekeblogt.nl

Woensdag

Draag ik saai zwart, maar mogen jullie een kijkje nemen in mijn kledingkast. Waarin tegenwoordig best wel wat out of my comfortzone kleding in ligt.

fashion, clothes mariekeblogt.nl #ootd

Donderdag

Ik kocht nog een leuk jurkje. En ik zou ik niet zijn, als ik die niet meteen aan zou doen.

fashion, clothes mariekeblogt.nl #ootd

Vrijdag

Is het feest. Marieke Blogt bestaat vier jaar en dat moet gevierd worden natuurlijk.

vier jaar feest mariekeblogt.nl - #cava #party #blogger

Luca heeft vandaag zomerfeest en hij is helemaal blij dat hij zijn drakenpak aan mag. En hij is zo’n trotse draak, dat ik hem op de foto mag zetten.

Ik schrijf wat kaartjes, gewoon omdat het kan, mag en moet. En ook Luca stuurt een kaartje naar zijn bso-juf, die met zwangerschapsverlof is gegaan.

Zaterdag

Na weken van wachten, heb ik vandaag eindelijk een moeder-dochteruitje. En ik heb er enorm veel zin in. We gaan eerst gezellig samen uiteten en daarna gaan we naar Elizabeth in Concert op Paleis Soestdijk. Dit is echt zo ontzettend gaaf. En wat een stem heeft Pia Douwes zeg. Niet normaal. Mocht je er ook nog heen gaan, tipje van mij, neem een dik vest mee en een fleecedekentje, want het is echt wel heel erg fris.

Zondag

Het is vaderdag vandaag. En Erik wordt goed verwend door de kinderen. Over het overhemd wat hij kreeg, kun je binnenkort meer lezen op mijn blog.

En dan is daar weer een nieuwe week. Een week waarin, behalve werken, er eens niet zoveel op de planning staat. Wat ook weleens lekker is.

Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week? Ik lees het graag in de comments, op Facebook of op Instagram.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.