Week van Marieke 24-2022 – laatste Feyenoord training, afscheid en rapporten

Het was weer een bewogen week, maar we deden het toch maar weer. De week stond in het teken van de laatste Feyenoord training, afscheid nemen van de MR en de kinderen kregen hun rapporten mee naar huis. Je leest het allemaal weer in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

Vandaag mag ik weer een dagje naar kantoor toe, waar ik een lekker dagje heb met mijn collega’s.

Als we na het eten nog even op de bank zitten komt mijn bink bij me zitten om even lekker te kroelen. Toch fijn dat hij dat zo nu en dan nog wel wil doen.

Dinsdag

Van mijn vriendin krijg ik een foto doorgestuurd van onze meiden, die altijd even moeten kroelen op school als ze elkaar zien. Dat zullen ze allebei wel gaan missen als we verhuisd zijn binnenkort.

Aangezien ik laat thuis ben, maakt de man lekker nasi en kan ik meteen aanschuiven als ik thuis kom. Ik houd ervan.

Woensdag

Vandaag ben ik vrij in verband met de studieochtend van de kinderen. De man mag wel werken en als hij de kinderen gedag zegt, leg ik dit mooie plaatje vast. Besef weer eens goed dat zij mijn wereld zijn met zijn drietjes.

Ik mag me om half negen melden bij de fysio en ik heb echt een superfijne training waarbij ik wederom wat apparaten kan aanpassen om de training zwaarder te maken.

De man pikt ons na zijn werk om half één op om naar het nieuwe huis te gaan. Uiteraard moet er eerst even geluncht worden en halen we wat lekkers bij de bakker.

Daarna ga ik aan de slag om onze nieuwe eetkamerstoelen in elkaar te zetten. Jammer genoeg is er van de zes stoelen maar eentje goed. De rest is beschadigd en/of wankel. Hopelijk wordt het snel opgelost door de winkel, want één eetkamerstoel met zijn vieren is wat onhandig.

Mijn olijke duo heeft vandaag hun laatste training van Feyenoord Soccer Schools. Mijn tuttebel wil graag nog even op de foto met Ben Wijnstekers en ze moet hem beloven dat ze goed haar best blijft doen, zodat ze elkaar weer tegenkomen. Mijn bink had ook nog graag op de foto gewild, maar door een miscommunicatie tussen hem en mij is dit niet gelukt, helaas.

Van Nintendo kregen we een nieuw spel Nintendo Switch Sports en die moest natuurlijk meteen uitgeprobeerd worden. Mijn tuttebel heeft duidelijk beter gevoel voor tennis dan ik vroeger had. De review kun je binnenkort lezen.

Donderdag

Vandaag werk ik een extra dagje thuis, wat wel heel fijn is, want nu kan ik eindelijk weer eens avocado met ei eten op maiswafels met paprika.

Daarna ga ik nog een poosje knallen tot een uurtje of vier.

Normaliter eten we aan het begin van de week aardappels, groenten en vlees. Voor de verandering is dat eens een keer op donderdag.

’s Avonds heb ik de allerlaatste MR vergadering van school en omdat het mijn afscheid is krijg ik een mooie bos bloemen van mijn MR collega’s.

Vrijdag

Als ik de kinderen weg heb gebracht heb ik even lekker wat tijd voor mezelf. Ik ga mijn nagels laten doen en dit keer mocht mijn bink zeggen wat voor kleur er op moest. Het werd mintgroen en glitter. Overigens niet goed te zien op de foto, maar deze foto moest ik gewoon even maken, omdat ik zo gek ben op deze outfit, maar soms nog steeds onzeker ben om het aan te trekken.

Vandaag hebben de kinderen hun rapporten meegekregen van school en ze zijn allebei over. Mijn bink gaat na de vakantie naar groep 6 en mijn tuttebel naar groep 5. Maar eerst nog een paar weekjes op deze school en dan nog een paar weken op de nieuwe school voor ze zomervakantie hebben.

Zaterdag

Mijn tuttebel poseert nog even voor met haar nieuwe armband van Kayasieraden. Je kunt nog meedoen aan de winactie.

We gaan vandaag weer naar het nieuwe huis toe, waar een vriend de Quooker komt installeren. Iets wat ik echt heel graag wilde hebben in dit huis. De kinderen vermaken zich tussen het vervelen door in de tuin en in de speeltuin. Ze moeten duidelijk nog wennen aan het feit dat ze naar buiten toe kunnen zonder dat we per se mee moeten.

Zondag

Het is vandaag vaderdag. De man wordt verwend met een kadobon voor een fotoshoot van Shotsbyvon en ’s avonds koken mijn vriendin en ik uitgebreid voor de mannen, kinderen en ons zelf natuurlijk.

Mijn olijke duo heeft bedacht dat ze vanavond heel erg stoer zijn en met die petjes op is dat natuurlijk ook zo.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de reacties hieronder, Facebook of Instagram.

In deze blog wordt gebruik gemaakt van een affiliate link, meer hierover kun je lezen in de disclaimer.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen